LJUBAV u SLJEDEĆOJ SEDMICI: Ova sedmica bit će idealna za LJUBAVNA POMIRENJA

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Život neće ispasti kako ste mislili. Koliko god se činilo da to ne bi trebalo biti iznenađenje, ipak će biti.

To znači da ćete ovog tjedna ući u neke velike istine koje će zauvijek promijeniti krajolik vašeg života.

Ne trebate sve shvatiti ovaj tjedan ili smišljati novi plan za napredak, najveći izazov jednostavno će biti prihvaćanje da ono što ste mislili  vjerojatno nije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Poželjno je da u toku tjedna znate na čemu ste umjesto što slažete različite scenarije u glavi. Osim toga, što ste sigurniji u sebi, manje ovisite o vanjskom okruženju koje će vam to pružiti. Ovaj će tjedan za vas biti test za to jer će se činiti da se stvari vrlo brzo pomiču iz onoga što ste mislili u ono što zapravo je.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Dopustite sebi da se pokažete kao svoje pravo ja, otvorit će vam vrata koja ovog tjedna nikada niste mogli zamisliti.

Kada prestanemo pokušavati biti ili se ponašati onako kako mislimo da trebamo, tada si dopuštamo da jednostavno budemo. Dok prolazite kroz ovaj tjedan, primijetite tko ostaje za ovim novim poglavljem sebe i tko se čini kao da se ne može prilagoditi.

Zapamtite, nikada nikoga ne prisiljavajte da ostane na vašem putu ako vam se čini da ga njihov vodi dalje.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Stavljanje svojih osjećaja na prvo mjesto je nešto za što je potrebno vrijeme i unutarnje putovanje da biste mogli učiniti. Ali ovog tjedna odjednom postaje puno lakše jer počinjete shvaćati da ako sami ne date prioritet vlastitoj emocionalnoj dobrobiti, nitko drugi to neće učiniti umjesto vas.

Ali također se radi o postavljanju standarda skrbi gdje se trebate brinuti za sebe na način na koji trebate druge da inače na kraju prihvaćate sve što vam je dano.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Pokušajte da stvari ne shvaćate osobno ovog tjedna, jer može se činiti kao ogroman napor. Ali kada shvatite da postupci i izbori drugih zapravo nemaju nikakve veze s vama, dopuštate sebi da budete slobodni.

Kada se duboko povežemo s razmišljanjem da nešto moramo učiniti ili ne učiniti kako bismo dobili odobrenje ili naklonost, ne otvaramo vrata autentičnosti. Ovaj tjedan je podsjetnik da vi postavljate ton svemu u svom životu.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Uvlačenje u sebe i briga za sebe ovog tjedna postaje iznimno važno jer pokušavate vidjeti vezu između mjesta na kojem ste sami sa sobom i veza u vašem životu.

Kako znamo da će naš romantični odnos odražavati onu koju imamo sami sa sobom, ovo je tjedan da saznate što to točno znači i što ste propustili previše usredotočujući se na ono što se događa izvan vas.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV u SLJEDEĆOJ SEDMICI: Ova sedmica bit će idealna za LJUBAVNA POMIRENJA

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top