DNEVNI HOROSKOP ZA 23. Oktobar: Vagi se sprema IZNENAĐENJE, Škorpija će imati DIVAN DAN, Ribe mora vratit kontrolu nad životom

OVAN

Osjećali ste se kao da vas vuku u različitim smjerovima i niste mogli odlučiti kojim putem ići. Danas će ta povlačenja postati još jača, a donošenje odluke postaje još teže. Morate biti oprezni pri donošenju presude jer emocionalni ili drugi vanjski čimbenici danas mogu ometati vaš zdrav razum. Bolje je odgoditi važne odluke.

 

 

BIK

Svaka vaša misao i pažnja sada su usredotočeni na vašu karijeru. Zapravo, posvećujete previše vremena i pažnje tome jer ste uplašeni. Umjesto toga, trebate se malo razvedriti, ali ćete i dalje moći postići ono što želite. Od vitalnog je značaja sada obratiti pažnju na svoju obitelj kako biste uravnotežili svoj radni holizam.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Novi nalet samopouzdanja obilježava sve što radite danas. Barijere koje su se prije nekoliko dana činile nepomičnom bit će odnesene pred vašom odlučnošću. Vaše će komunikacijske vještine doživjeti velike promjene i lako ćete moći uvjeriti druge ljude i dovesti ih do svog stajališta. Dan je savršen za rješavanje bilo kojeg teškog projekta koji ste odgađali.

 

 

RAK

Osjećate se puni energije i spremni ste za ozbiljan naporan rad danas. Vaš protok pozitivne energije čak će utjecati na druge tako da ćete energizirati sve u svom timu da rade bolje. Čak i kod kuće nosit ćete puno više odgovornosti nego inače, udovoljavajući onima koji su vam blizu. Samo trebate paziti da se ovaj trend nastavi i da se ne izgorite.

 

 

LAV

Danas ste u neobjašnjivoj žurbi. Morate usporiti jer pokušaj da sve svoje poslove završite u žurbi rezultirat će pogreškama za koje možete zaraditi osudu. Uspori. Obratite više pažnje na ono što govorite i činite. Morate biti oprezni i posvetiti više pažnje detaljima kako biste svoj zadatak obavili na zadovoljavajući način.

 

 

DJEVICA

Danas ćete moći napraviti prvi korak prema ispunjenju obveze ili vratiti uslugu. To može biti mentalno, financijsko ili duhovno. To ne znači da će sve vaše obveze biti podmirene danas, ali ćete osjetiti olakšanje što konačno radite nešto kako biste zapravo podmirili svoje dugove. Ovo će se pokazati vrlo korisnim za vas.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. Oktobar: Vagi se sprema IZNENAĐENJE, Škorpija će imati DIVAN DAN, Ribe mora vratit kontrolu nad životom

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top