CIGANSKE KARTE za sljedeću sedmicu: Neslućena sreća napokon ulazi u živote OVIH znakova, a OVAJ znak će morati donijeti TEŠKU ODLUKU…

CIGANSKE KARTE za sljedeću sedmicu: Neslućena sreća napokon ulazi u živote OVIH znakova, a OVAJ znak će morati donijeti TEŠKU ODLUKU…

22 ožujka, 2024 0 By Admin

Ovan
(19. ožujka – 19. travnja)

Ovog tjedna možete se osjećati kao da ćete ispuzati iz svoje kože. Nemoguće je mirno sjediti kad se toliko toga događa oko vas, a kamoli što treba učiniti.

Stoga duboko udahnite i budite realni sa sobom, a da ne padnete u pesimizam. Kako se možete uhvatiti u koštac s tim popisom obaveza dok upravljate svojom energijom kako biste izbjegli izgaranje?

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Koliko svog slobodnog vremena ste zaista spremni žrtvovati za svoju karijeru? Lijepo je biti usredotočen na svoj posao, ali tko ste vi kada odgađate?

Ovaj tjedan posvećen je pronalaženju sretnog medija između uspješnog radnog života i zdravog privatnog svijeta. Usredotočite se na pronalaženje te ravnoteže.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Budite sigurni da su vaši postupci ovog tjedna u skladu s vašim moralom i da se ne gubite zbog brzog popravljanja pažnje.

Kada se potrudite pomoći drugima da osigurate da je vaše srce stvarno u tome, a ne zato što vam treba malo pažnje i pohvale da ste dobra osoba. Ponekad nam je svima potrebna vanjska provjera, ali pronađite zdrav način da to tražite.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Poštuj svoju društvenu bateriju. Ovaj tjedan imate izvrsne prilike upoznati prave ljude, ali budite sigurni da poštujete potrebu za odmorom nakon razgovora.

U redu je praviti pauze između događaja kako biste se regulirali, pogotovo ako se osjećate kao da ste više invertirani. Međutim, ne možete fascinirati ljude svojim razgovorom ako trčite na prazno.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Postaje očito da niste baš sigurni koji su sljedeći koraci.

Možda pokušavate pronaći logičan odgovor u svom umu, ali iskreno, ovo je vrijeme da slijedite svoju intuiciju i vidite kamo vas ona pokušava dovesti. Zato nastavite naprijed; u danima koji dolaze te čeka sjaj.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovog tjedna pokušajte potražiti neke financijske pothvate za sebe.

To može biti kada želite razmisliti o pokretanju male internetske trgovine ili je možda ovo odbacivanje vaše prijave u različitim radnim okruženjima u kojima se osjećate malo bolje nego tamo gdje ste. Istražite svoje mogućnosti; novac ne dolazi uvijek iz pridržavanja iste rutine.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovog tjedna možda ćete pokušati pronaći načine da izazovete svoj um.

Ovo bi mogao biti stvarno sjajan tjedan za upis u novi razred kako biste testirali svoje zanimanje ili za duboko istraživanje o načinima da proširite ne samo svoje znanje nego možda i potrage. Nikad se ne zadovoljite onim što uvijek znate; nastavite istraživati ​​što još treba razumjeti o svijetu.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ovog tjedna možda ćete se osjećati vrlo skloni da budete u kući. Ovo bi mogao biti tjedan kada želite početi preuređivati ​​ili mijenjati svoj dom kako biste se osjećali malo sigurnije.

Prije ste možda uredili svoj prostor tako da odgovara onome što ste tada bili, ali ljudi se mijenjaju. Neka se vaš dom prilagodi tome koliko ste narasli.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ovaj tjedan treba iskoristiti da se izrazite. Izazov za stvaranje u bilo kojem svojstvu.

Izražavanje nije izazov, već učiniti svoj život onakvim kakvim želite da bude umjesto onim što drugi očekuju od vas. Ovo je tvoj život…pa kad ćeš ga početi živjeti za sebe?

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ako se svijet ovog tjedna osjeća neodoljivim, usredotočite se na završetak jednog zadatka prije nego što započnete sljedeći.

Usredotočite se na pokrete koje možete napraviti bez naprezanja i nemojte stati dok ne budu gotovi. Što više prekrižite svoj popis obaveza, to ćete se lakše osjećati. Ne brinite o sutrašnjim brigama dok ne prođete danas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Čini se da biste ovog tjedna mogli biti središnja točka svoje zajednice.

Ovo može biti nevjerojatno ohrabrujuće i učiniti da se osjećate pozitivno, ali imajte na umu da biste se trebali hraniti ljubavlju koju vam drugi daju. Trudite se da se ne zavučete previše na to što drugi misle o vama i odredite prioritet kako vidite sebe u ovom trenutku.

 

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Ovaj tjedan se fokusira na širu sliku. Pogledajte koliko daleko možete sanjati prije nego što poduzmete sljedeće korake.

Iako se želite usredotočiti na sadašnjost, preporučuje se da istražite kamo želite ići kako biste se podsjetili na ciljeve koji vas drže usredotočenim. Nemojte držati svoje nišane premale.