CIGANSKE KARTE do30. Oktobra: Neslućena sreća napokon ulazi u živote OVIH znakova, a OVAJ znak će morati donijeti TEŠKU ODLUKU…

Ovan
(19. ožujka – 19. travnja)

Ovog tjedna možete se osjećati kao da ćete ispuzati iz svoje kože. Nemoguće je mirno sjediti kad se toliko toga događa oko vas, a kamoli što treba učiniti.

Stoga duboko udahnite i budite realni sa sobom, a da ne padnete u pesimizam. Kako se možete uhvatiti u koštac s tim popisom obaveza dok upravljate svojom energijom kako biste izbjegli izgaranje?

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Koliko svog slobodnog vremena ste zaista spremni žrtvovati za svoju karijeru? Lijepo je biti usredotočen na svoj posao, ali tko ste vi kada odgađate?

Ovaj tjedan posvećen je pronalaženju sretnog medija između uspješnog radnog života i zdravog privatnog svijeta. Usredotočite se na pronalaženje te ravnoteže.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Budite sigurni da su vaši postupci ovog tjedna u skladu s vašim moralom i da se ne gubite zbog brzog popravljanja pažnje.

Kada se potrudite pomoći drugima da osigurate da je vaše srce stvarno u tome, a ne zato što vam treba malo pažnje i pohvale da ste dobra osoba. Ponekad nam je svima potrebna vanjska provjera, ali pronađite zdrav način da to tražite.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Poštuj svoju društvenu bateriju. Ovaj tjedan imate izvrsne prilike upoznati prave ljude, ali budite sigurni da poštujete potrebu za odmorom nakon razgovora.

U redu je praviti pauze između događaja kako biste se regulirali, pogotovo ako se osjećate kao da ste više invertirani. Međutim, ne možete fascinirati ljude svojim razgovorom ako trčite na prazno.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Postaje očito da niste baš sigurni koji su sljedeći koraci.

Možda pokušavate pronaći logičan odgovor u svom umu, ali iskreno, ovo je vrijeme da slijedite svoju intuiciju i vidite kamo vas ona pokušava dovesti. Zato nastavite naprijed; u danima koji dolaze te čeka sjaj.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovog tjedna pokušajte potražiti neke financijske pothvate za sebe.

To može biti kada želite razmisliti o pokretanju male internetske trgovine ili je možda ovo odbacivanje vaše prijave u različitim radnim okruženjima u kojima se osjećate malo bolje nego tamo gdje ste. Istražite svoje mogućnosti; novac ne dolazi uvijek iz pridržavanja iste rutine.

Nastavak na idućoj stranici…

CIGANSKE KARTE do30. Oktobra: Neslućena sreća napokon ulazi u živote OVIH znakova, a OVAJ znak će morati donijeti TEŠKU ODLUKU…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top