Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 22. oktobra

Čini se da će 22. oktobar pružiti dovoljnu dozu dobre ljubavi svima onima koji su za to.

Način na koji to funkcionira je sljedeći: ako vjerujete u ljubav, tada ćete je vidjeti kako se manifestira pred vašim očima, danas.

Iako to može zvučati pomalo banalno, to je ono što funkcionira. Vjeruj u ljubav i gledaj kako cvjeta. Sumnjajte u to i gledajte kako nestaje poput dima u zraku.

Ovaj dan je za vjernike, ljude koji vjeruju da je život proveden u ljubavi prema drugoj osobi pravi život za njih.

Podrška dolazi s visine, doslovno, jer tranzitni Mjesec sekstil Venera i Mjesec u Djevici zauzimaju središnje mjesto. Ti će nas događaji praktički gurnuti u zagrljaj onih koje volimo.

Danas nije samo da volite nekog drugog ili da budete voljeni; to je i za fizičku ljubav. Ovo je dobar dan da pokažemo voljenoj osobi da smo tu za nju, tijelom, umom i dušom.

Mjesec u Djevici privlači naš intelekt; duboko u sebi znamo da smo napravili pravi izbor što smo s osobom s kojom smo sada.

Možda ćemo čak otići malo predaleko u našoj ‘analizi romanse’, ali naše duboko poniranje naići će na otvorenu osobnost našeg partnera. Njegov stav je: “Sasvim sam tvoj. Što je to što želiš znati?”

Dijeljenje dubokih razgovora i duboka komunikacija ono je što danas znači. Dijelite i dijelite jednako, znakovi!

Tri horoskopska znaka koji su najsretnija u ljubavi 22. oktobra su:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Gotovo kao da osjećate da pritisak nestaje s vas i da se konačno možete opustiti u odnosu koji ste izgradili sa svojom posebnom osobom.

Sviđa vam se cijela vibra i u vama izaziva neku vrstu dječjeg čuda; dijelite ovu osobinu s osobom s kojom ste i otkrit ćete da na ovaj dan, ispod Mjeseca Djevice sekstila Venere, želite zajedno raditi vrlo jednostavne stvari pune ljubavi.

Danas je dan za duge šetnje i razgledavanje izloga, ruku pod ruku s osobom koju najviše volite. Nema potrebe trošiti novac ili čak razgovarati o budućnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što je najvažnije ovog dana je trenutak, a vi i vaš partner uživat ćete u jednostavnosti dana. Nema većih preokreta i rasprava na vidiku.

Današnji dan ima potencijal da bude nezaboravan, a vi ćete se sjetiti kako je sve danas bilo slatko i lako.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 22. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top