LJUBAV VIKENDOM: Romantika je svuda u zraku! Za OVE znakove će ovo biti vrlo zanimljiva dva dana za ljubav! Očekujte neočekivano!

LJUBAV VIKENDOM: Romantika je svuda u zraku! Za OVE znakove će ovo biti vrlo zanimljiva dva dana za ljubav! Očekujte neočekivano!

11 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Romantika je svuda oko vas danas – posebno u okruženju koje možda uzimate zdravo za gotovo. Bilo da ste slobodni ili vezani, ne morate napuštati svoju jazbinu da biste se zabavili. Ako je večeras vaš dogovoreni spoj, zašto ne skuhati večeru ili naručiti? Vaš ljubavni život je najtopliji u vašoj kući.

 

BIK

Povlačenje iz pozicije moći može donijeti nalet energije u vaš ljubavni život. Volite biti glavni kada je ljubav u pitanju isto koliko i obožavate biti obožavani, ali položaj planeta mogao bi to promijeniti, barem privremeno. Osjećaj da želite glumiti u svakoj sceni vaših romantičnih odnosa može se iznenada promijeniti – zbog čega ćete više poželjeti biti iza kamere nego ispred nje. Audicija za ovu novu ulogu.

 

BLIZANCI

Vaš odnos postaje sve jači. Pronalaženje nježnih i ljubaznih načina da potvrdite svoj autoritet sada je lakše. Ovo vam postavlja pistu da razbijete sve svoje partnerske ciljeve, uglavnom zato što ste super motivirani i ambiciozni. Možda biste željeli zapisati sve načine na koje očekujete da će vaš ljubavni život procvjetati tijekom sljedećeg mjeseca i pričvrstiti popis gdje ga možete vidjeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Zdrava komunikacija ključ je za otključavanje sljedeće razine vašeg odnosa. Možda ćete imati problema s pretočenjem svojih osjećaja u riječi, pa ćete ih morati sami proraditi prije nego što ih pažljivo prenesete svom ljubavniku. Bez obzira vodite li razgovor osobno, telefonom ili SMS-om, važno je odabrati prave riječi. Međutim, ne gubite iz vida veliku sliku. Kada budete spremni, vjerojatno ćete biti primljeni bolje nego što očekujete, stoga se samo opustite.

 

LAV

Možda ćete biti pomalo zapanjeni privlačnošću vašeg ljubavnika prema avanturi danas – uglavnom zato što odražava istu želju u vama. Skloni ste biti netko tko slijedi upute i drži emocije blizu prsluka. Možda nećete moći kontrolirati ništa o tome kako se osjećate, uključujući efuzivnost koju projicirate. Vjerojatno si ne možete pomoći, pa pustite to!

 

DJEVICA

Avantura bi mogla biti ključ za otključavanje vašeg ljubavnog života. Uskoro ćete početi više razmišljati o odnosima i kamo ih možete odvesti. Možda biste to htjeli doslovno riješiti – u kojem egzotičnom području možete zamisliti da ste najsretniji s ljubavnikom? Bez obzira jeste li slobodni ili vezani, ovo je trenutak da zamislite najdivnije, globalne romantične skokove – i možda rezervirate let.

VAGA

Ovaj uzvišeno romantičan dan pun je iznenađenja. Ovo vam otvara priliku da isprobate nešto potpuno novo sa svojim ljubavnikom, bilo da ste se nedavno upoznali ili ste zajedno zauvijek. Dodatna korist je super slatka — ovo može pomoći da se ponovno probudi iskra koja se ugasila davno.

 

ŠKORPIJA

Morate uložiti u svoj ljubavni život da biste dobili dobar povrat. Položaj planeta vam olakšava rad na svojim čarima na voljenoj osobi. Zapravo, možda biste htjeli baciti znak svoje naklonosti svom partneru u ovom trenutku. Ako ste slobodni, radite s tom karizmom kao da vam je to posao.

 

STRIJELAC

Što više istražujete svoja osjetila, vaš ljubavni i se*****ni život može biti topliji. Vaša bi se pažnja mogla pomaknuti na način na koji vidite, čujete, mirišete, kušate i dodirujete svog ljubavnika. Usklađivanje s suptilnijom svjesnošću svojih osjetila vjerojatno će vas uzbuditi, a ako ste slobodni, to može učiniti mnogo više od toga. Upravo sada možete “nanjušiti” potencijalne partnere koji bi mogli biti savršeni za vas.

 

JARAC

Vi ste pisac, redatelj i zvijezda holivudskog filma koji je danas vaš ljubavni život. Vrijeme je da zakoračite u središte pozornosti i dopustite da se ovacije odvijaju kako hoće. Naravno, prosječnog dana biste mogli biti malo sramežljivi, ali ovo je trenutak da prihvatite romantična priznanja i pohranite ih za sljedeći put kada se budete osjećali moćno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

A sada nešto sasvim drugo… u vašim vezama. Položaj planets sugerira da bi se vaš glavni stisak mogao ponašati na potpuno neočekivane načine, ili biste ih mogli udariti na isti način. Alternativno, bivši bi se mogao pojaviti s potpuno izmijenjenom osobnošću ili pričom koja vas natjera da preispitate sve što ste o njemu ikad vjerovali.

 

RIBE

Položaj planeta podsjeća vas da je čak i najveća ljubav uvijek posao u tijeku. Bez obzira jeste li slobodni ili uključeni, ovo je idealna faza za ponovno fokusiranje na dinamiku i obrasce partnerstva koji su oduvijek definirali vaš ljubavni život. Uranjanje u taj materijal iz sjene može samo učiniti vaše odnose – sadašnje ili buduće – jačim, sigurnijim i radosnijim.