LJUBAV VIKENDOM: Romantika je svuda u zraku! Za OVE znakove će ovo biti vrlo zanimljiva dva dana za ljubav! Očekujte neočekivano!

OVAN

Romantika je svuda oko vas danas – posebno u okruženju koje možda uzimate zdravo za gotovo. Bilo da ste slobodni ili vezani, ne morate napuštati svoju jazbinu da biste se zabavili. Ako je večeras vaš dogovoreni spoj, zašto ne skuhati večeru ili naručiti? Vaš ljubavni život je najtopliji u vašoj kući.

 

BIK

Povlačenje iz pozicije moći može donijeti nalet energije u vaš ljubavni život. Volite biti glavni kada je ljubav u pitanju isto koliko i obožavate biti obožavani, ali položaj planeta mogao bi to promijeniti, barem privremeno. Osjećaj da želite glumiti u svakoj sceni vaših romantičnih odnosa može se iznenada promijeniti – zbog čega ćete više poželjeti biti iza kamere nego ispred nje. Audicija za ovu novu ulogu.

 

BLIZANCI

Vaš odnos postaje sve jači. Pronalaženje nježnih i ljubaznih načina da potvrdite svoj autoritet sada je lakše. Ovo vam postavlja pistu da razbijete sve svoje partnerske ciljeve, uglavnom zato što ste super motivirani i ambiciozni. Možda biste željeli zapisati sve načine na koje očekujete da će vaš ljubavni život procvjetati tijekom sljedećeg mjeseca i pričvrstiti popis gdje ga možete vidjeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Zdrava komunikacija ključ je za otključavanje sljedeće razine vašeg odnosa. Možda ćete imati problema s pretočenjem svojih osjećaja u riječi, pa ćete ih morati sami proraditi prije nego što ih pažljivo prenesete svom ljubavniku. Bez obzira vodite li razgovor osobno, telefonom ili SMS-om, važno je odabrati prave riječi. Međutim, ne gubite iz vida veliku sliku. Kada budete spremni, vjerojatno ćete biti primljeni bolje nego što očekujete, stoga se samo opustite.

 

LAV

Možda ćete biti pomalo zapanjeni privlačnošću vašeg ljubavnika prema avanturi danas – uglavnom zato što odražava istu želju u vama. Skloni ste biti netko tko slijedi upute i drži emocije blizu prsluka. Možda nećete moći kontrolirati ništa o tome kako se osjećate, uključujući efuzivnost koju projicirate. Vjerojatno si ne možete pomoći, pa pustite to!

 

DJEVICA

Avantura bi mogla biti ključ za otključavanje vašeg ljubavnog života. Uskoro ćete početi više razmišljati o odnosima i kamo ih možete odvesti. Možda biste to htjeli doslovno riješiti – u kojem egzotičnom području možete zamisliti da ste najsretniji s ljubavnikom? Bez obzira jeste li slobodni ili vezani, ovo je trenutak da zamislite najdivnije, globalne romantične skokove – i možda rezervirate let.

Nastavak na sljedećoj strani…

LJUBAV VIKENDOM: Romantika je svuda u zraku! Za OVE znakove će ovo biti vrlo zanimljiva dva dana za ljubav! Očekujte neočekivano!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top