DNEVNI TAROT za 2. April: Ne postoji ništa što će OVOG znaka spriječiti da danas dobije ono što želi i čemu se nada…

DNEVNI TAROT za 2. April: Ne postoji ništa što će OVOG znaka spriječiti da danas dobije ono što želi i čemu se nada…

31 ožujka, 2024 0 By Admin

Ovdje je horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak koji je sastavljen uz pomoć zvijezda, numerologije i tarot karata.

Ovaj tjedan vidimo nekoliko novih stvari koje se pojavljuju u tarot kartama za svaki horoskopski znak.

Tarot karta Sunce podsjeća nas da bez obzira što se u životu dogodi – dobro ili loše – naš način razmišljanja određuje kako ćemo se nositi s tim izazovima.

U konačnici, možemo odlučiti koristiti ono što smo doživjeli za svoje najviše dobro jer uvijek postoji lekcija za naučiti i rasti.

Ovo je savršena energija  kada smo fokusirani na odnose, druženje i pronalaženje ravnoteže između posla i zabave.

Saznajte što vam donosi dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka danas…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karte: Četvorka pentakla

Dnevni tarot: Vaš odnos s nekim posebnim vam je važan i zabrinuti ste da ćete ga izgubiti.

Možda ćete osjećati potrebu da čuvate ono što imate i zaštitite to od svijeta. Kad god ograničite svoju interakciju s drugima, mogli biste ugušiti rast vašeg odnosa. Vjerujte da ako je nešto suđeno da bude, bit će.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karte: Šestica mačeva, obrnuto

Dnevni tarot: Postajete bolja osoba kada doživite jedinstveno iskustvo, od vas se traži da birate između toga da ostanete isti i da jednog dana postanete osoba kakva želite biti.

Slušanje srca pomoći će vam da pronađete pravi put, iako to nije lako donijeti odluku.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karte: Kraljica štapića

Dnevni tarot: Imate snažan, odlučan pogled na život. Dakle, kada vam se čini da je život teži nego inače, pronađite način da prevladate prepreke s kojima se suočavate.

Ne postoji ništa što bi vas moglo spriječiti da pronađete ono što tražite, želite i očekujete danas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karte: as pentakla, obrnuto

Vi i vaš partner možda ste na raskrižju u svojoj vezi. Nije svaka osoba koja uđe u vaš život suđena da tamo ostane zauvijek.

Vaša je svrha pomoći svakome od vas da postane najuspješnija verzija sebe.

Kada dođete do mjesta gdje je taj posao završen, to može značiti otpuštanje i pronalaženje novih životnih iskustava. To će vam pomoći da prijeđete na novu razinu.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karte: Toranj

Trenutak za djelovanje kada prvi put uočite problem je na početku.

Možda ste to zanemarili iz čiste nužde, pa kada ne budete mogli dugo čekati da riješite problem, pokušajte se ne iznenaditi. I ovo će proći.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karte: Presuda, obrnuto

Ako ste umorni i osjećate se kao da nemate sve odgovore, to vas može iscrpiti i dovesti do toga da preispitujete svoje odluke. Provjerite danas s prijateljem postoje li pogreške koje ste propustili i mogu li ponuditi povratne informacije.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karte: stranica štapića

Dobre vijesti su na putu. Možete primiti pismo poštom ili poruku putem e-pošte koja vas obavještava da je ponuda za posao produžena. Vaše će potrebe biti zadovoljene, pa sve što trebate učiniti je čekati ih.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karte: Čarobnjak, obrnuto

Možda nećete uspjeti pridobiti odobravanje drugih kada prvi put pokušate upotrijebiti svoje vještine na radnom mjestu. Može postojati krivulja učenja s drugima. Dajte im vremena da se upoznaju s vašom stručnošću.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karte: Pustinjak

Ponovno povezivanje sa svojom duhovnom stranom uvijek se isplati. Ako možete, napravite malu pauzu od buke života i pogledajte unutra. Ako imate vremena za odlazak u park, plažu ili mirno mjesto koje volite u prirodi, pokušajte odvojiti malo vremena za to.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karte: Kočija, obrnuto

Možete dati sve od sebe, a opet doći do mjesta gdje shvatite da morate odustati. Ovo ne znači neuspjeh. Ono što bi moglo značiti je da ovo nije bila prava prilika za vas. Dakle, vrijeme je da prijeđete na nešto drugo gdje vaši resursi i vrijeme mogu dati rezultate.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karte: Četvorka mačeva

Organizirajte svoje misli na način koji vam omogućuje da ponovno razmislite o onome o čemu ste razmišljali i osjećali u ovom trenutku. Uvijek je mudra ideja voditi dnevnik kako biste se na kraju godine mogli osvrnuti na ono što ste učinili. Također možete vidjeti što treba učiniti za sljedeću godinu.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karte: Sedmica pentakla

Osnivanje poduzeća znači biti vrijedan i odvojiti vrijeme za razmišljanje o svojoj strukturi i pozicioniranju. Htjet ćete posvetiti malo vremena svaki dan svom cilju kako bi mogao zaživjeti i biti uspješan.