DNEVNI HOROSKOP ZA 21. Oktobar: Evo kakvu TAJNU će saznati Rak, što će Lava IZNENADITI, a Škorpiju UZNEMIRITI, a OVAJ znak će morati ODLUČITI!

OVAN

Danas će vam biti mnogo bolje i kod kuće i na poslu ako uđete u partnerstvo. Individualni napori mogu naići na prepreke koje se čine neobjašnjivim i nemoguće ih je ukloniti. Timski rad uvelike će poništiti te blokade. Suradnja i timski rad završit će uspjehom u svakom pothvatu.

 

 

BIK

Danas ste dominantno raspoloženi. Želite preuzeti vodstvo i pokazati svoj autoritet. Međutim, morate paziti da ne bacite svoju težinu. Možete slučajno nagaziti neke prste. Iako smatrate da bolje poznajete situaciju i da se možete bolje nositi sa situacijom, ipak biste se trebali truditi za suradnju i harmoniju dok se bavite bilo kojim projektom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas je vrijeme odluke. Brinuli ste se o nekim problemima prošli tjedan. Međutim, danas morate donijeti odluku koja se u početku može činiti teškom. Vaše srce će vas voditi u pravom smjeru. Razmišljajte što želite učiniti, a ne što morate učiniti i slijedite svoje srce. To će se dugoročno pokazati korisnim za vas.

 

 

RAK

Bliski prijatelj može s vama podijeliti neku bitnu tajnu. Morate biti vrlo diskretni s ovim informacijama i ponuditi odgovarajuće suosjećanje i savjet. Riješite se svih zadataka u svom životu na konstruktivan način. Vaše su akcije sada posebno moćne i vjerojatno će imati dugoročan učinak na one oko vas. Dakle, morate paziti što govorite ili činite.

 

 

LAV

Dan bi mogao ispasti pomalo bizaran. Događaj koji niste očekivali danas ima velike šanse da se dogodi. Važno je da uzmete u obzir planetarne energije i pokušate razumjeti smjer u kojem vas guraju. Otkrivanje pravog puta u ovom trenutku može imati revolucionaran učinak na vaš život.

 

 

DJEVICA

Budite iskreni prema sebi jer je to jedini potez koji vam može pomoći u svakoj situaciji! Nemojte se ustručavati odabrati ono što vam je draže nego žrtvovati svoje želje samo za dobrobit drugih. Možda ćete se zbuniti u odlučivanju odakle početi, stoga samo dajte prioritet svim stvarima iz kojih pokušavate donijeti odluku!

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. Oktobar: Evo kakvu TAJNU će saznati Rak, što će Lava IZNENADITI, a Škorpiju UZNEMIRITI, a OVAJ znak će morati ODLUČITI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top