ŽENA VAGA: NIKAD NE DA na sebe, jer ZNA KOLIKO VRIJEDI. Ne morate ju voljeti, ali POŠTOVANJE MORA POSTOJATI!

ŽENA VAGA: NIKAD NE DA na sebe, jer ZNA KOLIKO VRIJEDI. Ne morate ju voljeti, ali POŠTOVANJE MORA POSTOJATI!

3 svibnja, 2023 0 By Admin

Prije svega utjelovljenje pravde i pravedenosti. Hrabra, nesebična, borbena, iskrena, društvena… prava kraljica zodijaka!

 

Sve osobe rođene u znaku Vage, muškarci ili žene  imaju gotovo sve iste karakteristike, no po mnogim stvarima se razlikuje žena Vaga od muškarca Vage.

Žena Vaga je prije svega utjelovljenje pravde i pravedenosti

Po pitanju pravednosti, Vaga je kraljica zodijaka i u tome joj ni jedan zodijak ne može parirati. Vagu krase mnoge divne osobine i karakteristike.

Vaga je veoma društvena i veoma komunikativna. Vaga obožava društvene sredine.

Voli biti okružena sa dragim ljudima, prijateljima, obitelji i općenito društvom i društvenim životom.  Vrlo lako barata sa riječima i ima širok spektar riječi koje koristi. Pravi užitak ju je slušati dok govori.

Vaga je očaravaćuje šarmantna i privlačna. Ima vrlo elegantne pokrete i profinjeno držanje.

Gdje god da se pojavi, privlači poglede i pozornost na sebe. Veoma je privlačna pa muškarci često veoma teško odoljevaju Vagi. Vaga se ne boji suprostaviti nečijem mišljenju. Često pobije nečije razmišljanje iznoseći svoje. Vodi se logikom i realnošcu.Vagi nije problem priznati kada nije u pravu i kada pogiješi, ali da bi Vaga priznala da je pogriešila, morat ćete imati dobre argumente da ju uvjerite u to.

Vaga nije pobornik površnih veza ili tajnih veza.

Ona želi partnera u kojemu će pronaći ljubav i sigurnost. Voli zanimljiv i aktivan ljubavni život. Voli kada joj se poklanja pažnja. Romantična je i voli kada je partner romantičan, te koji će joj tu romantiku povremeno pružati putem nekakvih sitnih detalja. U vezi je predana i vjerna, a ništa manje ne očekuje ni od partnera.

Vaga je također jedan od brutalno iskrenih zodijaka. Spada u najiskrenijeg zodijaka.

Ona će vam uvijek reći iskreno što i kako misli bez ikakvog uljepšavanja. Njena iskrenost ponekad zna biti čak i neugodna, ali ona ne zna drugačije i ne želi drugačije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zbog toga Vagu možete ili voljeti ili ne, sredine nema. Vole ju oni koji također iskrenost cijene i takve osobe bez problema prihvaćaju njenu iskrenost. Oni koji se teško nose sa istinom, ne vole ovu osobinu kod Vage. Kod donošenja….

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2