Netko uživati u zagrljaju bivše ljubavi, a netko u novoj ljubavi, a OVI znaci će razgovorom konačno uspjeti rješiti svađe i nesuglasice…

Netko uživati u zagrljaju bivše ljubavi, a netko u novoj ljubavi, a OVI znaci će razgovorom konačno uspjeti rješiti svađe i nesuglasice…

20 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Trenutna planetarna konfiguracija može vam pomoći da shvatite zašto uvijek birate pogrešnu osobu za sastanak, unatoč vašim vrhunskim kvalitetama i nevjerojatnoj pronicljivosti. Dok komunicirate s potencijalnom srodnom dušom, primjećujete da je potrebno promijeniti vaš stav prema određenim aspektima odnosa kojih prije niste bili svjesni. Ovaj bi vam uvid mogao pomoći u odabiru srodnijih partnera.

 

BIK

Možda će trebati neko vrijeme dok poruka ne dođe do vas, ali nadamo se da hoće ako vam se zvijezde nasmiješe. Netko se jako namučio da privuče vašu pozornost, ali vi to dosad niste primijetili. Pod čarobnim okriljem, možda ćete tek dobiti nagovještaj. A kada to konačno učinite, bit ćete izvan sebe!

 

BLIZANCI

Možda nije da se bojite suočavanja sa svojim i tuđim osjećajima; moglo bi biti da jednostavno niste naučili kako teći s njima u odgovarajućim trenucima. Trenutna astralna konfiguracija može vam pomoći da shvatite stalni izvor unutarnjeg sukoba. Ovo je pitanje kako uravnotežiti svoju stvarnu sposobnost da brinete s činom stvarne brige.

 

RAK

Ovih dana će vam biti lakše biti povučen nego imati hrabrosti reći ono što vam je doista na umu. Možda biste radije pokušali izbaciti stvarne probleme koji vas muče, ali to samo stvara tešku atmosferu. Za vaše vlastito emocionalno zdravlje, bolje je da sve to pustite van. AKo i dalje patite za bivšim, pošaljite poruku, nazovite, pokucajte mu na vrata… rado će vas primiti u svoj zagrljaj. Vjerujte!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Planetarna konfiguracija plete sve vrste magičnih čarolija, posebno u vezi s vašim ljubavnim životom. Možete biti uvjereni da ako postoji netko tko vas imalo privlači, onda je ovo vrijeme da se uključite u akciju. Pojavit ćete se kao najzanimljivija osoba u blizini, a on će podleći vašim čarima. Oh, smiluj se!

 

DJEVICA

Možda ćete biti vrlo iznenađeni time što se osoba s kojom trenutno hodate usuđuje otkriti neke prekrasne talente koji izazivaju strahopoštovanje, o kojima prije niste ni slutili. Shvaćate da su ljudi beskrajno tajanstveniji nego što im to ikada možemo pridati i da su stalni izvor oduševljenja ako se znate usredotočiti na to, a ne na njihove nedostatke.

VAGA

Možda ćete morati pronaći malo vremena da sjednete sa svojim partnerom za jedan od onih ugodnih razgovora. Oboje imate stvari za reći jedno drugome o kojima morate razgovarati već neko vrijeme. Iskoristite ovu priliku da otvorite svoja srca i iskreno razgovarate o svim problemima koji vas muče. Nećete požaliti.

 

ŠKORPIJA

Ovih dana možete šarmirati svoju voljenu osobu očaravajućom zabavom. Astralna konfiguracija učvrstit će sve pukotine u vašem odnosu na takav način da se, barem na neko vrijeme, čini da je povratio svu svoju staru čaroliju i šarm. Uživajte u osjećaju da ste ponovno zaljubljeni dok traje. Tko zna – moglo bi biti.

 

STRIJELAC

Igra romantike i privlačnosti ima oštricu sukoba koja je možda čini još uzbudljivijom od normalne ako je to moguće. Razlike između vas i objekta vaše privlačnosti mogu se činiti posebno grubim oko rubova. Ipak, postoje i aspekti vaše osobnosti koji se sukobljavaju na najdivniji način. Ovo bi moglo učiniti još zabavnijim, stoga nastavite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Paranoja je možda raširena. Uz sve što se čini tako izvjesnim, postoji osjećaj da se još nešto taji. I vi i vaša voljena osoba morate se pozabaviti ovime prije nego što eskalira. Razgovor može pomoći u ublažavanju napetosti i oboma vam dati priliku da objasnite što se zapravo događa, što može olakšati stvari.

 

VODOLIJA

Ljubav je vrlo suptilna, nježna i romantična. Ovo nije vaš uobičajeni stil, koji ima tendenciju da bude iskreniji i nepogrešiv u svom izražavanju. Ako ste u potrazi za romantikom, ne napadajte previše; trebate projicirati auru primamljive tajanstvenosti. A ako ne odate sve svoje tajne odjednom, bit ćete u dobroj poziciji da postignete pogodak.

 

RIBE

Planetarna energija mogla bi poboljšati trenutnu ljubavnu vezu u kojoj uživate ili potaknuti postupno povlačenje. Ključ je u razgovoru, ali ovo možda neće biti tako lako kao što zvuči, jer oboje trebate odbaciti svoje obrane i početi komunicirati iz srca. Izrazite zašto ste možda povrijeđeni, umjesto da se pretvarate da niste, stvarno će pomoći.