OVOM znaku će se otvoriti vrati koja vode u novi život. Uživat će u ljubavi i novcu!

OVAN

Ovo su dobri dani za nastavak projekata. Ostavljanje mnogih nedovršenih stvari u vašem životu samo stvara nered koji sprječava druge stvari da uđu u sliku. Ili u potpunosti odbacite projekt ili ga dovršite i prijeđite na nešto drugo. Ne ostavljajte stvari da vise, uključujući ljude. Recite drugima što se događa i dugoročno ćete biti uspješniji.

 

BIK

Iskoristi neke od svojih fantastičnih ideja. Jedna je stvar biti genij s mnoštvom remek-djela koja vam lebde u glavi. Sasvim je drugo stvar stvarno pokrenuti. Možda ste puni priče, ali je važno biti puni akcije. Zabrane i ograničenja se uvlače, stoga učinite sve što možete da postavite stvari na svoje mjesto prije nego što bude prekasno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Iznenadne i neočekivane promjene mogle bi učiniti da se osjećate pomalo zbunjeno, dezorijentirano i sumnjate u budućnost. Opustiti! Promjene mogu biti korisne ne samo za vašu karijeru, već i za vaše financije. Nemojte misliti da oni na vlasti nisu primijetili vaše vještine i domišljatost. Zapravo, možda ćete dobiti neke iskrene komplimente i zahvalnost.

 

RAK

Trebali bi se probuditi s nadom i optimizmom u pogledu budućnosti. Samopouzdanje vam je jače nego inače, a entuzijazam zarazan. Uspjeh u zajedničkim naporima trebao bi vas blistati od zadovoljstva. Mogli biste čak dobiti i javno priznanje za svoj trud. Ovi dani su dobra slutnja za veze svih vrsta, posebno romantične. Proslavite svoju sreću s ljubavnikom!

 

LAV

Bizarni, neočekivani događaji mogli bi vam okrenuti život naglavačke. Mogao bi biti upleten novac. Mogli bi doći novi ljudi koji otvaraju vrata koja na kraju vode u novi život. Mogli biste se čak i zaljubiti na prvi pogled. Nije lako davati predviđanja za čudne dane kao što su ovi. Budite uvjereni da kada legnete u krevet nećete biti ista osoba koja ste bili kad ste se probudili.

 

DJEVICA

Ovih dana biste mogli biti fascinirani filmovima, glazbom i videom. Mogli biste otkriti novo zanimanje za snimanje filmova, inženjering zvuka ili videografiju kojim se želite baviti. Možda odlučite čitati o tim poljima i primijeniti ono što naučite na filmove koje gledate i glazbu koju slušate. Ako ste ozbiljni u namjeri da naučite ove vještine, ovo je vrijeme da to učinite. Uživat ćete!

Nastavak na sljedećoj strani…

OVOM znaku će se otvoriti vrati koja vode u novi život. Uživat će u ljubavi i novcu!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top