Jedan znak će upoznati osobu koja će biti previše savršena da bi bila istinita, a Bik će imati susret srodnih duša…

Jedan znak će upoznati osobu koja će biti previše savršena da bi bila istinita, a Bik će imati susret srodnih duša…

21 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Dani su posebno povoljni za druženje s roditeljima. Ako ste u zadnje vrijeme bili previše zauzeti, onda je ovo najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će vam znatno olakšati stres. Uključite svog partnera u posjet roditeljima ili braći i sestrama i gledajte kako se razvija toplo obiteljsko vrijeme. Ako ste slobodni, danas možete upoznati posebnu osobu preko svojih prijatelja.

 

BIK

Oni koji traže srodnu dušu mogu imati izvrsne situacije za pronalanje, okupljanje i zbližavanje. Možda ćete nekoga privući. Družite se s prijateljima i izlazite s njima. Oni koji su već u vezi, vidjet će iskru u svojoj vezi. Vaša će monotonija biti razbijena. Možete pokušati nešto drugačije sa svojim partnerom. Ako ste kućna osoba, možete izaći van i zabaviti ​​se s partnerom.

 

BLIZANCI

Na vidiku je zabava i igre. Prestanite analizirati svoje odnose i izađite van po potrebnu dozu opuštanja. Posjetite ples ili opušteni film. Dani su  savršeni za zabavu i brzi provod. Vjerojatno ćete zablistati u društvu i zasjeniti voljenu osobu ili potencijalnog partnera svojim šarmom i duhovitošću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vjerojatno ćete upoznati nekoga tko vam se čini previše savršenim da bi bio istinit. Vjerujte svojoj sreći jer možda ste sreli svoju srodnu dušu. Slušajte svoje srce čak i ako vas vaš logični um upozorava da su stvari predobre. Jednom će vam se romantični događaji odvijati baš onako kako želite. Ne propustite ovu priliku za značajnu vezu u vašem životu.

 

LAV

Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne valove energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego što je to normalno i vjerojatno ćete biti u nedoumici kako s tim postupiti. Ako ste slobodni, mogli biste odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršeni su dani za eksperimentiranje s vašom vezom, čak i ako to nikada niste planirali.

 

DJEVICA

Čini se da je vaša ljubavna veza prilično komplicirana i trebat će obratiti pozornost na nekoliko pitanja. Međutim, uskoro ćete shvatiti da vam je bavljenje ovim problemom zapravo pomoglo da dosegnete višu razinu razumijevanja i da su mnoge skrivene stvari sada jasne. To će vam dati snagu da izgradite transparentniji odnos.

VAGA

Ljubav je u zraku. Ako ste slobodni, velike su šanse da ćete možda već danas upoznati nekoga i zaljubiti se prilično burno, ali imajte na umu da će vam, iako si dobro odgovarate, biti potrebne prilagodbe kako bi veza postala trajna, a ne samo prolazna fensi. Parovi će uživati ​​u toliko potrebnom romantičnom vremenu zajedno.

 

ŠKORPIJA

Vaš raskošan način života privlači mnoge ljude prema vama. Ali sve su one samo lažne i lažno se pretvaraju da vas vole. U takvoj situaciji samo se usredotočite na pozitivnost da niste sami. Pokušajte ignorirati negativnost da ste usamljeni, ovo je samo početak i imate još mnogo ljubavnika za slijediti.

 

STRIJELAC

Dobit ćete više pažnje nego ikad prije. Na vaše iznenađenje, mogli bi vam pristupiti čak i oni od kojih se najmanje očekuje. Ali uzmite si vremena da odlučite tko vam najviše odgovara. Vrijeme će izdvojiti one najbolje od ostalih. Ne suzdržavajte se zbog gorkih iskustava iz prošlosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Snopovi dobrih riječi putovali su od vas do vašeg partnera. Nekoliko puta ste svom partneru rekli što on/ona znači za vas. Sada je vrijeme za akciju. Dokažite vrijednost svoje ljubavi nekim djelovanjem i možda ćete danas postići isto. Vaš partner može biti ugodno iznenađen svjedočenjem manifestacije ljubavi.

 

VODOLIJA

Netko neodoljiv je blizu vas. Još uvijek ne možete pronaći način da doprete do njegovog srca. Nemojte se obeshrabriti, vaši puki pokušaji da nađete mjesto u srcu nekog tijela dobro će ga impresionirati! Stvari se mogu činiti nonšalantnim, ali ljubav može tinjati iza kulisa i vrlo brzo se možete naći u ljubavnoj međuigru.

 

RIBE

Vi ste slobodna ptica i obveza nije vaša šalica čaja. Stoga je bolje da se ne upuštate u to ako se ne možete nositi s tim, inače naučite biti cool s posesivnošću svog partnera. Oni koji su slobodni mogu se činiti smirenim i staloženim, ali nažalost mogu biti pogođeni mislima o nezaboravnoj prošloj ljubavi! Ići dalje je jedini izlaz!