Jedan znak će upoznati osobu koja će biti previše savršena da bi bila istinita, a Bik će imati susret srodnih duša…

OVAN

Dani su posebno povoljni za druženje s roditeljima. Ako ste u zadnje vrijeme bili previše zauzeti, onda je ovo najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će vam znatno olakšati stres. Uključite svog partnera u posjet roditeljima ili braći i sestrama i gledajte kako se razvija toplo obiteljsko vrijeme. Ako ste slobodni, danas možete upoznati posebnu osobu preko svojih prijatelja.

 

BIK

Oni koji traže srodnu dušu mogu imati izvrsne situacije za pronalanje, okupljanje i zbližavanje. Možda ćete nekoga privući. Družite se s prijateljima i izlazite s njima. Oni koji su već u vezi, vidjet će iskru u svojoj vezi. Vaša će monotonija biti razbijena. Možete pokušati nešto drugačije sa svojim partnerom. Ako ste kućna osoba, možete izaći van i zabaviti ​​se s partnerom.

 

BLIZANCI

Na vidiku je zabava i igre. Prestanite analizirati svoje odnose i izađite van po potrebnu dozu opuštanja. Posjetite ples ili opušteni film. Dani su  savršeni za zabavu i brzi provod. Vjerojatno ćete zablistati u društvu i zasjeniti voljenu osobu ili potencijalnog partnera svojim šarmom i duhovitošću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vjerojatno ćete upoznati nekoga tko vam se čini previše savršenim da bi bio istinit. Vjerujte svojoj sreći jer možda ste sreli svoju srodnu dušu. Slušajte svoje srce čak i ako vas vaš logični um upozorava da su stvari predobre. Jednom će vam se romantični događaji odvijati baš onako kako želite. Ne propustite ovu priliku za značajnu vezu u vašem životu.

 

LAV

Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne valove energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego što je to normalno i vjerojatno ćete biti u nedoumici kako s tim postupiti. Ako ste slobodni, mogli biste odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršeni su dani za eksperimentiranje s vašom vezom, čak i ako to nikada niste planirali.

 

DJEVICA

Čini se da je vaša ljubavna veza prilično komplicirana i trebat će obratiti pozornost na nekoliko pitanja. Međutim, uskoro ćete shvatiti da vam je bavljenje ovim problemom zapravo pomoglo da dosegnete višu razinu razumijevanja i da su mnoge skrivene stvari sada jasne. To će vam dati snagu da izgradite transparentniji odnos.

Nastavak na sljedećoj strani…

Jedan znak će upoznati osobu koja će biti previše savršena da bi bila istinita, a Bik će imati susret srodnih duša…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top