HOROSKOP DO KRAJA OKTOBRA: OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE do kraja mjeseca- vrijeme da se ŽELJE ISPUNE i SNOVI OSTVARE!

HOROSKOP DO KRAJA OKTOBRA: OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE do kraja mjeseca- vrijeme da se ŽELJE ISPUNE i SNOVI OSTVARE!

15 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Horoskop do kraja oktobra: Rado biste nekome dali prednost sumnje, ali vaš želudac signalizira protiv toga i čini se da vam druga prilika nije najbolja u ovom trenutku. Stvarnost može biti mutna, pogotovo ako ste u krivoj gomili i okruženi ljudima koje biste željeli izbjeći.

Nešto u atmosferi nije u redu. Nemojte previše govoriti o potencijalnim planovima i budućnosti za kojom želite posegnuti. Sačuvajte energiju i zadržat ćete fokus.

 

 

BIK

Zack Galifianakis plaća najam stana za beskućnicu koju poznaje još od malih nogu. Znate da nekome možete učiniti uslugu, ali niste sigurni da li bi vas to usrećilo ili biste pomogli nekome kome vaša pomoć uopće nije potrebna.

Neka drugi zatraže pomoć prije nego što požurite spašavati stvar. Moguće je da ste pogrešno protumačili situaciju i da ne razumijete u potpunosti svoju najzdraviju ulogu u tom procesu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nešto u vama stoji protiv određenih logičnih izbora, upozorava vas na crvene zastavice i ukazuje na potpuno novi smjer kojim treba ići. Nemojte biti nepopustljivi kada osjetite potrebu da promijenite svoje načine umjesto da se držite odanosti koja vas uopće ne čini sretnima.

Ne želite izgubiti iz vida važne stvari, pogotovo ne zbog tuđih prioriteta. Trebali biste imati na umu vlastite ciljeve prije nego što situacija eskalira do onoga s čime se ne želite nositi.

 

 

RAK

Nemojte stajati na svom putu. Kritika može biti produktivna s vremena na vrijeme, ali ovo nije jedan od tih trenutaka. Umjesto jurnjave za manama i pogreškama, popravite ono što je pokvareno i brzo nastavite dalje, svjesni da vam treba više vjere u cijeli proces i manje perfekcionizma koji će vas opterećivati.

Ovo je dobar trenutak za učenje u grupi, za produktivna partnerstva i odnose koji će omogućiti napredak kroz zajedničke napore i inicijativu.

 

 

LAV

U 1980-ima, Weird Al je odbio ponudu od 5 milijuna dolara za podršku pivskoj tvrtki, tvrdeći da bi to bilo etički pogrešno. Niste raspoloženi za raspravu oko uvjerenja koja ne biste promijenili čak i da se netko dobro argumentira i iznese neke čvrste točke.

Držite se stvari koje vašem životu daju vrijednost, bez ikakve dileme ili nametnutog moralnog imperativa. Već znate protiv čega ste se borili i ne trebate se kompromitirati iz bilo kojeg razloga.

 

 

DJEVICA

Niste raspoloženi dokazivati ​​se ili pokazati inicijativu gdje se vaša energija može iskoristiti za tuđi profit. Učinite nešto sami, otvorenog uma i slobodnog izbora. Moguće je da su u prošlosti napravljene neke pogreške, ali to ne onemogućuje uspjeh na potpuno novim poljima i nastojanjima.

Uzmite si vremena. Morat ćete izgraditi carstvo kako biste ga vodili u pravom smjeru. Držite se svojih imperativa i dostojanstva, ostanite čvrsti u onome za što ste uistinu talentirani.

VAGA

Pred vama su dva puta, ali ne možete slijediti oba ako svoju energiju ulažete samo u jedan od njih. Nemojte biti previše tvrdoglavi da izgubite iz vida svoje stvarne talente i želje. Dijelovi vas koji imaju vrijednost potrošeni su u odnosima bez priznanja i potencijala.

Budućnost vas čeka da izađete iz zone udobnosti i isprobate nešto novo i drugačije. Uložite energiju u ono u što vjerujete, duboko i duboko.

 

 

ŠKORPIJA

Nebeska navigacija se uči mornarici u slučaju da se standardni navigacijski sustavi ugase. Možete vidjeti da nešto dobro treba implementirati u svoju rutinu, a znanje koje ste prikupili poslužit će vam, čak i ako su do kojih informacija došlo zastarjelo.

Želite znati kako stvari funkcioniraju i mijenja li se njihova funkcija modernim rješenjima i inovacijama. Okružite se ljudima koji isto misle i možda ćete naići na nove ideje koje se mogu pronaći samo u najzdravijem okruženju.

 

 

STRIJELAC

Možete govoriti o određenim stvarima koliko god želite, ali ipak nećete naići na ispravno razumijevanje kod nekih ljudi. Nema smisla gubiti vrijeme i energiju tamo gdje nema temelja za dijalog kojemu se želite posvetiti.

Držite svoje ideje pri srcu i nemojte previše govoriti o njima. Ono što je inovativno i privlačno moglo bi pokvariti neke važne odnose ili potaknuti odgovore koje biste željeli izbjeći.

 

 

JARAC

I dalje ste iznenađeni istim stvarima, kao da imate problema s učenjem iz iskustva i razumijevanjem da nečije namjere nisu ono što vi od njih činite. Misaoni procesi idu duboko i udaljavaju vas od praktične stvarnosti i zajedničkih pogleda ljudi oko vas.

Razgovarajte o važnim stvarima bez odgađanja, ali bez oklijevanja slušajte svoje slutnje umjesto da se pokušavate držati nečijih riječi. Vaš osjećaj trenutka je najiskrenija stvar na koju se možete osloniti u svom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Scena slijetanja na plažu u filmu Spašavanje privatnog Ryana koštala je 12 milijuna dolara i zapošljavala je više od 1500 ljudi. Željeli biste uložiti sve svoje resurse u određenu ideju, spremnu zavladati svijetom ako je potrebno, samo da biste stvorili neku magiju i učinili ono što je potrebno – na pravi način.

Nešto treba glasno govoriti, a druge stvari još neko vrijeme treba držati u tajnosti. Ako se osjećate zbunjeno, nemojte još širiti vijest i pustite da se vaš osjećaj trenutka smiri.

 

 

RIBE

Čini se da je položaj planeta previše kritičan, ali imate svoju intelektualnu moć na koju se možete osloniti i nove ideje vas neće proći. Budite brzi koliko je potrebno dok bez odlaganja koristite svoje talente. Vaš je smjer definiran osjećajem misije koji pokušavate njegovati tijekom vremena.

S određenim problemima na umu, teško možete govoriti o onima koji vam trenutno nisu prioritet. Govorite glasno, ali pazite da ne izgubite iz vida zajedničke napore i ciljeve koje želite postići.