Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 19. oktobra

Danas, sve naše nade i snovi stoje uz Mjesec u posljednjoj četvrtini u Raku, i ako želimo ostvariti te nade i snove, onda će tijekom ovog tranzita svemir čuti naš kolektivni glas.

Zadnja četvrtina Mjeseca označava polovicu, što u smislu ‘želja’ ili namjera znači da smo na pola puta.

Iznosimo svoju viziju kako bi je svemir prihvatio, a osjećamo da nas se čuje tijekom posljednje četvrtine Mjeseca u Raku.

Ovaj dan ne dolazi s gigantskim otkrićima ili očiglednim nagradama, umjesto toga, dolazi sa sigurnošću… vrstom sigurnosti koja dolazi s vjerovanjem u nešto što je trenutno nevidljivo.

Ovo je vjera. To je povjerenje u svemir, au tom vremenu shvaćamo da o čemu god razmišljamo…  To je na putu da postane naša stvarnost.

Ovo je uzbudljivo za ljubitelje svijeta… ljubavnike koji možda još nisu ljubavnici ili ljubavnike koji mogu zamisliti sebe s osobom po svom izboru, u situaciji koju zamišljaju.

Samo ‘znamo’ da će stvari funkcionirati baš kako treba tijekom posljednje četvrtine Mjeseca u Raku. Ovaj nam tranzit pomaže prijeći s misli u glavi na stvarna iskustva u stvarnom životu.

Danas imamo nadu. Nadaj se u ljubav…i nijedna od tih nada nije slijepa.

Što se tiče romantike, ova tri horoskopska znaka su najsretnija u ljubavi 19. oktobra:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Govorili ste sebi da je jedini način na koji ćete proći kroz ‘ovu stvar koja se zove život usvajanje pozitivnog stava. A na današnji dan tijekom posljednje četvrtine Mjeseca u Raku, primijetit ćete da je vaš izbor mudar.

Osjećate se bolje kada zadržite optimističan stav, ali postoji mnogo više od toga. Vaše uvjerenje da će ‘sve biti u redu’ počinje se pojavljivati ​​u nekim vrlo stvarnim ‘znakovima’ i svaki put kad vam se dogodi dobra stvar, počnete to pripisivati ​​načinu na koji ste dizajnirali svoj život: za sreću.

U ljubavi ćete osjetiti vibracije koje vam dolaze jer vam današnji dan pokazuje nešto što možda niste odmah pomislili da bi se moglo ostvariti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Postoji netko u tvom životu tko želi tvoju pažnju… na ovaj dan. Oni su dokaz da pozitivno razmišljanje donosi afirmativnu stvarnost. Uživat ćete u pažnji i kamo vas ona dugoročno vodi.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 19. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top