OVAJ znak mora prestati gledati svoju ljubavnu vezu kroz “ružičaste naočale” i treba poduzeti drastičan korak i promjene!

OVAN

Mogu se dogoditi manje svađe s vašim partnerom. Pokušajte ne postati razdražljivi ili ulaziti u svađe iako se čine neizbježnima. Problemi se lako mogu prenapuhati. Izbjegavajte sukobe. Posebnu pozornost morate posvetiti svojoj djeci i provoditi kvalitetno vrijeme s njima. Ovih dana je bolje otići na obiteljske aktivnosti nego na romantične planove.

 

BIK

Čini se da provodite kvalitetno vrijeme sa svojim voljenima. Samo nemojte biti previše asertivni po bilo kojem pitanju, što će samo narušiti međuljudski sklad. Vašem partneru treba malo vremena da vam dopusti da uđete u detalje onoga što od njega tražite. Krenite na putovanja ili uživajte u dubokoj glazbi kako biste poboljšali raspoloženje.

 

BLIZANCI

Samci bi mogli imati puno sreće u pronalasku svoje bolje polovice u sportskim centrima. Jer oni koji su u vezi moraju uzeti pauzu od svoje naporne veze i raditi stvari koje ih vesele ili za koje općenito ne mogu naći vremena! Ponekad se dvoje ljudi mora rastati da bi shvatili koliko trebaju biti zajedno!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Za vas i vašeg partnera postoji pogodna situacija. Vaši ljubavni osjećaji su toliko uvjerljivi da ste prilično zahtjevni. Vatra je jednaka i slaže se i na drugom kraju. Dakle, budite vrlo oprezni, pitajte i možda se nećete razočarati. Potreban je malo nježan i brižan pristup. Kao takav ste partner pun razumijevanja.

 

LAV

Morate skinuti ružičaste naočale kada preispitujete svoju trenutnu vezu i poduzeti potreban drastičan korak. Nemojte odugovlačiti vezu samo zato što je tako suđeno ili zbog društvenog pritiska. Preispitajte čini li vas to sretnima, a ako ne čini, onda je pravo vrijeme da krenete dalje. Sami.

 

DJEVICA

Od ključne je važnosti da ne dopustite da se tvrdoglavost nakupi u vašem odnosu. Vaš partner nije raspoložen za kompromis. Dakle, morate imati puno više razumijevanja i fleksibilnosti. Ali ovaj će stav zapravo poboljšati vaš romantični život, a vaš će se partner također početi osjećati mnogo ljubaznijim. Pokušajte obnoviti svoju staru vezu smislenom gestom.

Nastavak na sljedećoj strani…

OVAJ znak mora prestati gledati svoju ljubavnu vezu kroz “ružičaste naočale” i treba poduzeti drastičan korak i promjene!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top