DO KRAJA SEDMICE: Ovi dani bi nekome mogli promijeniti ostatak života i budućnost, a OVAJ znak će GORKO ZAŽALITI što je izdao osobu koju nije smio!

OVAN

Niste sigurni kome se obratiti za pomoć, ali sada ste svjesni da morate delegirati neke od svojih odgovornosti kako biste se mogli pomaknuti s točke stagnacije. Vaš profesionalni svijet zadire u važne osobne teme, ali nemate potpunu kontrolu nad tim da se preklapaju i zauzimaju prostor u vašem životu.

Dajte si trenutak da udahnete i razmislite o stvarima koje su pod vašom kontrolom. U određenim situacijama možete imati veliku prednost u odnosu na određene ljude koje smatrate natjecateljskim ili prijetećim.

 

BIK

Otkako je Neptun otkriven, napravio je samo jednu orbitu oko Sunca. Neke odgovore već imate, ali treba proći još dosta vremena prije nego što ih možete primijeniti i vidjeti stvari u drugom svjetlu. Informacije koje ste prikupili još nisu zrele da postanu dio vaše dnevne rutine.

Čini se da se svi vaši izbori zaokružuju i stvaraju jednu veliku sliku koju do sada niste mogli vidjeti cijelu. Upijte iskustvo i prilagodite se kako biste mogli napraviti sve potrebne prilagodbe i promjene u načinu na koji ulažete svoju energiju.

 

BLIZANCI

Čini se da je ovo savršeno vrijeme za šutnju i tišinu s nekim tko vas razumije s vrlo malo riječi. Ne morate se objašnjavati i samo s osnovnim informacijama imat ćete priliku pomoći nekome da ponovno izgradi ili izliječi svoj svijet.

Važno je biti ponosan na sebe i svjestan svojih mogućnosti. Samo zato što vas je povijest naučila o nečijim manama, to ih ne definira kao cjelinu i trebali biste razmisliti o tome da toj osobi date još jednu priliku.

 

RAK

Željeli biste sanjariti o nekim svojim dobrim idejama, sve dok ih ne možete zamisliti sa svim posljedicama koje bi mogle donijeti u vašem svijetu. Vrijeme će pokazati kako bi se stvari mogle odvijati, ali vaš mozak može uhvatiti veću cjelinu i uputiti vas u pravom smjeru.

Tamo gdje su pozitivna uvjerenja potrebna, naći ćete ih i vaš profesionalni svijet može puno dobiti od vašeg skupa uvjerenja koji omogućuje napredak čak i kada je stagnacija nešto na što su svi navikli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Vidite da neki napori ne donose rezultate koje biste inače očekivali, ali to vam je u redu sve dok se borbe s egom ostave po strani i izbjegavaju sukobi kada nisu konstruktivni. Razmislite o svom pristupu nekome koga volite i o riječima koje birate kako biste osnažili njegov duh.

Što više nježnosti daješ u svijet, to će tvoje srce biti mirnije u danima koji dolaze. Ovo nije vrijeme lakih dijaloga, ali neki od njih moraju se dogoditi za dobrobit svih.

 

DJEVICA

Možete pronaći način da uživate u trenutku, povežete se s pravim ljudima i ponašate se kao odrasla osoba koja je konačno spremna za skok vjere. Ipak, možda bi bilo mudro pričekati još malo, dok situacija u partnerstvu ili na vašem radnom mjestu ne bude dovoljno stabilna da podrži vaš veliki potez.

Provjerite druge ljude, birajte brojeve onih koji ni ne znaju što vam se dogodilo u prošlosti. Samo zdrav, prijateljski dijalog mogao bi raspetljati mnoge stvari.

Nastavak na sljedećoj strani…

DO KRAJA SEDMICE: Ovi dani bi nekome mogli promijeniti ostatak života i budućnost, a OVAJ znak će GORKO ZAŽALITI što je izdao osobu koju nije smio!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top