DO KRAJA OKTOBRA: Za OVA 2 znaka povratak BIVŠE LJUBAVI značit će SVE, ostvarit će ono što su iskreno željeli!

DO KRAJA OKTOBRA: Za OVA 2 znaka povratak BIVŠE LJUBAVI značit će SVE, ostvarit će ono što su iskreno željeli!

15 listopada, 2023 0 By Admin 2

ŠKORPIJA

Do kraja Oktobra: Najljepši ljubavni trenuci su pred vama iako ste izgubili svu nadu u ljubav nakon svih događanja koja su dovela do prekida vaše ljubavne veze. Bivšu ljubav jednostavno ne možete preboliti i sve vrijeme se osjećate tužno, usamljeno i jadno.

Ta ljubav je bila velika i ni sami ne znate zašto je tako moralo završiti. Ne možete se s tim pomiriti, ali ne možete ništa ni učiniti da vratite svoju pravu ljubav k sebi. Uskoro bi se to moglo promijeniti, a zvijezde će vam pokazati kako.

Zvijezde imaju magičnu moć da isprave stvari za koje smatraju da su pogrešne. Tako i za vaš prekid ljubavne veze smatraju da je pogrešan i da se nije trebao dogoditi. Zvijezde će učiniti sve da tu pogrešku isprave, a vi ćete se uskoro u to uvjeriti.

Događaji koji slijede dat će vam dokaz da sudbina postoji, a vaša sudbina je uz vašu bivšu ljubav koja će ponovo postati sadašnja. Uvidjet ćete na koji način će vas sudbina ponovo spojiti i čvrsto vezati jedno uz drugo.

Ljubav je nepobjediva, vi ćete se uskoro u to uvjeriti i tada ćete biti potpuno sretni. Kako će se sve odviti, nije toliko ni važno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što je važno je to da ćete opet biti zajedno sa osobom koju toliko volite i koja vas voli. Sve što se događačo u prošlosti više vam neće biti bitno. Najvažnije je da ljubav pobijedi i ponovo spoji vaša dva srca.

 

JARAC

Nije važno tko je od vas pogriješio i prekinuo ljubavnu vezu jer što ste duže sami, sve vam je teže. Ljubav između vas dvoje nikad nije nestala, nesuglasice koje ste imali nisu trebale dovesti do stanja u kojem ste sada.

Sve se moglo riješiti i puno bezbolnije, ali nije. To je trenutna realnost i zbog toga patite i vi i osoba koju toliko volite. Možda ste oboje previše ponosni da učinite prvi korak i pokušate ponovo. Ponos ovdje nije bitna i trebali bi o tome razmisliti.

Uskoro ćete dobiti priliku da se susretnete i razgovarate o svemu. Nemojte propustiti priliku da iskreno kažete kako se osjećate i što želite. Tada će sve biti lakše i tada postoji velika mogućnost da ponovo započnete ljubavnu vezu.

Ne propuštajte tu priliku jer je pitanje da li će se nova prilika ikada više pružiti. Ako zaista volite tu osobu, učinite sve, ali baš sve da ju vratite nazad u vaš život. Stavite ponos na stranu, popravite ono što još uvijek možete.

Sreća je da vaša bivša ljubav osjeća isto prema vama i da je i njoj teško učiniti prvi korak. Budite vi taj koji će prvi reći što osjeća, tada će sve biti bolje. Vama je suđeno da budete zajedno i to se ne može promijeniti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Samo nemojte čekati dugo jer ćete duže i patiti. Ljubav je toliko jaka da će vas sigurno ponovo spojiti. Ljubav će na kraju pobijediti i donijeti vam sretan život.