Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova srijeda, 19. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Nikada se ništa ne događa prema vašem vremenu, već prema svemiru. To znači da iako ste možda bili u iskušenju da odustanete jer stvari nisu išle na svoje mjesto kada ste se nadali da hoće. To je jednostavno zato što je postojao viši plan u tijeku.

Nadamo se da ćete kako dan bude odmicao dopustiti sebi da osjetite težinu onoga za što osjećate da se zove težnja. Ili stvaranje kako biste se mogli sjetiti koliko je taj osjećaj važan.

Te želje prema nekome ili nečemu što vam je važno nikada nisu nasumične iako mogu biti nelogične. Umjesto toga, one su dijelovi vašeg vlastitog ja koji svijetle i usmjeravaju vas prema životu koji vam je suđeno živjeti.

Kada shvatite što vas pokreće tada dolazite i na dublju razinu razumijevanja sebe.

Ništa nije vrijedno ako vas udaljava od vas samih ili čak od vlastitih snova. A današnji dan je podsjetnik upravo na to.

Morate biti potpuno predani stvaranju onoga što vam najviše znači kako biste, kako vaše putovanje bude napredovalo i nailazili na one sretne prigodne trenutke iz svemira, mogli iskoristiti sve do posljednjeg.

Ova tri horoskopska znaka imaju najbolje horoskope u srijedu, 19. oktobra:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Zadnja četvrt Mjeseca u vašem horoskopskom znaku znači da riskirate sami. Možda vam se činilo da je u posljednje vrijeme oko vas bilo puno ograničenja. Ali sve je to bilo za veću svrhu.

Sve dok niste potpuno odustali, čak i ako je to nešto o čemu ste razmišljali, danas će biti vaš lonac sa zlatom na kraju duge.

Život će vam se sljedeći tjedan stalno razvijati jer odjednom postajete jasni onog što vas koči.

Ali nije sve u tome što svemir mora donijeti. Već iu tome kako svoju moć niste dali bez obzira na to koliko ste se obeshrabrili u pojedinim trenucima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Prihvatite danas i dopustite si da se ponovno posvetite onome što je najvažnije kako biste točno shvatili zašto odustajanje nikada nije rješenje.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova srijeda, 19. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top