Saznajte kome su zvijezde namijenile PRAVA LJUBAVNA ČUDA – Više ništa neće biti isto do kraja sedmice!

OVAN

Toplina i entuzijazam osvajaju dan kada je u pitanju romansa. Nebesko ozračje potiče vas da pružite podršku partneru i pozovete neke od svojih prijatelja da ga upoznaju. Ako se oboje osjećate pomalo nervozno zbog ove mogućnosti, vidjet ćete da nemate razloga za brigu. Vaš ljubavni interes je jednoglasan pogodak. Samo učini to – budi hrabar!

 

BIK

Položaj planeta može učiniti da se osjećate izvan dodira sa stvarnošću. To također može značiti da ste skloni zaljubljivanju na prvi pogled, pogotovo ako posjećujete bilo kakve zabave ili društvena okupljanja. Zapravo, ovo bi moglo biti dobro za vas, jer bi to značilo da nećete imati priliku previše razmišljati, pa biste stoga mogli upoznati nekoga vrlo posebnog.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda će vam trebati iznenađenje koje će vas dočekati, čak i ako mislite da nije tako. Današnja astralna konfiguracija ukazuje na to da vaš partner (sadašnji ili budući) može imati neke vijesti za vas koje bi se u početku mogle činiti prilično šokantnim, ali onda, nakon što razmislite o tome i probavite detalje, odjednom vam se čini kao prikrivena zlatna prilika. Bit ćete iznimno zadovoljni, unatoč početnim rezervacijama.

 

RAK

Planetarna energija sjajna je za iznošenje vaših dubljih osjećaja na površinu i davanje vam hrabrosti da ih podijelite sa svojom najnovijom ljubavi. To će mu stvarno pomoći da cijeni i shvati da vam je stalo, ali ponekad to pokazujete na čudan način. Možda bi vašem odnosu još više pomoglo da češće pokazujete svoju naklonost. Vaš ljubavni interes bi uživao u tome.

 

LAV

Ne brinite ako vam se čini da ne možete zbrojiti dva i dva; nije ti suđeno. Položaj planeta znači da vaš um funkcionira na mnogo intuitivnijoj i maštovitijoj razini, a to bi moglo biti vrlo korisno dok ste večeras na spoju. Obratite pažnju na svoj osjećaj, i ako vam je dobro, dogovorite se za ponovni susret.

 

DJEVICA

Uz planetarnu energiju, netko s kim izlazite bi vas mogao smatrati poprilično kontroverznim bićem – ne samo u smislu načina na koji se oblačite, već i vaših ideja, vrste aktivnosti koje vas zanimaju i vašeg pogleda na život. Možda ste samo dašak svježeg zraka koji im treba da pobjegnu iz kolotečine u kojoj su bili.

Nastavak na idućoj stranici…

Saznajte kome su zvijezde namijenile PRAVA LJUBAVNA ČUDA – Više ništa neće biti isto do kraja sedmice!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top