OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ovoj sedmici od 17. do 23. oktobra

Prilično je lako ovaj tjedan smatrati tjednom sreće u ljubavi za određene znakove Zodijaka, s obzirom na tranzite vođene srećom koji nas prate u ovom razdoblju.

Vjerojatno se možemo osjećati malo sigurnije u svojim ljubavnim životima nego što smo se osjećali zadnjih nekoliko tjedana.

Jedna od stvari koje nam idu za rukom je Mjesec u Lavu. S ovim tranzitom možemo se usredotočiti na ono što želimo u svojim ljubavnim životima, a da se to ne čini previše za gledanje.

Ovaj tjedan ne izbjegavamo stvari i mnogi od nas će se osjećati vrlo sigurni u ono u što vjeruju i što žele vidjeti. Toliko da, ako imamo točku spora sa svojim partnerom, možemo lako razgovarati o tome , bez straha od posljedica.

Ovaj nas tjedan također povezuje s našim partnerima na načine koji će nas potaknuti da stvaramo zajedno. Ne ‘trebamo biti sami’ tijekom ovog vremena, zapravo, vidimo korist u dijeljenju odgovornosti, kao i kada smo zajedno za projekte koje je bolje raditi udvoje.

Želimo dobrodošlicu našem partneru u naš osobni život u ovo vrijeme, a budući da nam u tome pomaže i Mjesec u trigonu Jupiter, trebali bismo vidjeti neke prekrasne večeri provedene u zagrljaju. Ovo je romantičan tjedan za one koji žele ovakvu ljubav u svom životu.

Tri horoskopska znaka koja imaju najviše sreće u ljubavi u tjednu od 17. do 23. oktobra:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Kako se godina bliži kraju, vi i vaš partner također se osjećate bliže jedno drugome. Kao da oboje ne želite napustiti godinu bez da provjerite jeste li se oboje potpuno uklopili u ljubavni odjel. Ovaj tjedan će vas pogoditi kao tona cigli i spoznaja će biti da “vau, ovdje ništa nije u redu!”

Gotovo je predobro da bi bilo istinito, ali vi ste ljubazna osoba koja je ispunjena zahvalnošću za dobre stvari u životu. Pa kada shvatite da vas ovaj tjedan samo približava osobi s kojom ste, ne gledate dar konja u usta.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Otkrit ćete da i tijekom ovog tjedna postajete jači kao osoba. A iako sve to apsolutno koristi vašem ljubavnom životu, nije strašno otkriti da ste sposobni sve riješiti sami ako je potrebno. Srećom, ovaj tjedan ste prekriveni ljubavlju, sigurnošću i strašću.

Nastavak na sljedećoj strani…

OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ovoj sedmici od 17. do 23. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top