DNEVNI HOROSKOP ZA 18. oktobar: Jarac će imati iznimno sretan dan, Ovan će upoznati osobu koja bi mogla sve promijeniti, Djevici stiže težak dan

OVAN

Ovaj dan je sve o promjenama. Možda ćete doći u kontakt s nekim tko će donijeti bitne promjene u vašem životu ili vas dovesti u kontakt s drugim ljudima koji mogu uzrokovati promjenu. Međutim, nisu sve promjene dobre za vas. Morat ćete analizirati hoće li promjena biti dobra za vas na duge staze prije nego što odlučite krenuti s tijekom.

 

 

BIK

Dan će biti tobogan između emocionalnih i praktičnih stvari. Kretanja planeta osiguravaju da ćete ujutro vjerojatno biti emocionalni i da ćete suditi o različitim stvarima na temelju svojih emocionalnih odgovora. To može dovesti do nekih pogrešnih prosudbi, ali stvari će se početi slagati navečer i vi ćete razviti praktičniji pristup.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vi ste optimistična individua i danas je dan da svijet to upozna i izvuče korist! To će vam donijeti reputaciju motivacijskog govornika, nešto za čim ste čeznuli! Zategnuti odnosi s ljudima u društvu će se poboljšati jer će vam više prestati nalaziti mane!

 

 

RAK

Danas hitno trebate razumjeti i ovladati umijećem balansiranja fizičke stvarnosti sa svojom vizijom. Iako su vaši planovi ambiciozni, morate razumjeti stvarne prepreke iznad ovih planova. U suprotnom, usprkos svim vašim dobrim namjerama, idete u smjer sudara. Također morate razumjeti da vaši planovi mogu biti u sukobu s planovima nekoga drugog tko je odlučan i ambiciozan poput vas.

 

 

LAV

Možda ćete danas dobiti dosta dezinformacija. Bolje je osloniti se na vlastitu prosudbu i rasuđivanje nego slušati druge i biti pod utjecajem drugih. Pokušajte pronaći istinu svojim tempom na svoj način i vjerojatno ćete doći do najbolje odluke. Prijeko potrebno planiranje odmora je u zraku.

 

 

DJEVICA

Možda ćete sresti ljude koji su svjesni poroka u vama, ali su prema tome neprihvatljivi! Kao da nemaju manu u sebi. Jednostavno držite distancu od takvih ljudi. Umjesto toga pokušajte se prisjetiti dobrih ljudi na koje ste naišli svih ovih godina i ako je moguće ponovno uspostavite kontakte s njima.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. oktobar: Jarac će imati iznimno sretan dan, Ovan će upoznati osobu koja bi mogla sve promijeniti, Djevici stiže težak dan

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top