U naredna 3 dana desit će se MNOGE ŽIVOTNE PROMJENE i POZITIVNI RASPLETI, ali i ZAPLETI i PROBLEMI na koje OVI znakovi NISU SPREMNI!

U naredna 3 dana desit će se MNOGE ŽIVOTNE PROMJENE i POZITIVNI RASPLETI, ali i ZAPLETI i PROBLEMI na koje OVI znakovi NISU SPREMNI!

15 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Spremni ste se suočiti s danom, živjeti u trenutku i biti spontani. Ipak, neke situacije zahtijevaju dosljednost predanosti i emocija, i neće biti lako pronaći ravnotežu u danima koji dolaze. Dopustite sebi da budete malo izbačeni iz kolosijeka kako biste unijeli red u svoj emocionalni svijet.

Svaki dio vas jednako je važan i potrebno ga je dobro hraniti, tako da možete uravnotežiti neke dječje potrebe sa svojom odgovornom, svakodnevnom rutinom, uzimajući najbolje od oba svijeta.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Scena tuširanja u Psihu Alfreda Hitchcocka nije izvorno zamišljena uz glazbu. Iako stvari ne idu po planu i mogu se udaljiti od vaših očekivanja, to ne znači da u novom obliku neće donijeti drugačiji uspjeh ili zadovoljstvo.

Nema smisla boriti se da sve drži pod kontrolom. Pustite se i krećite se u toku, fleksibilni i otvoreni za životna iznenađenja. Osjećat ćete se dobro kada dopustite stvarima da budu – kakve god trebale biti.

 

 

BLIZANCI

Ako se osjećate maleno, podcijenjeno ili nedovoljno plaćeno, ovo je dobro vrijeme za razgovor o tim emocijama s onima koji su zaduženi za to i onima koji vas ne vide dovoljno dobro. Dajte još jednu priliku onima koji nisu prepoznali vaše potrebe, ali samo ako su voljni poslušati što imate za reći.

Nema smisla skrivati ​​se iza grma ili se zatrpavati gomilom posla koji se može obaviti svaki drugi dan. Dopustite sebi da budete tamo gdje ste upravo sada i sve će imati savršenog smisla.

 

 

RAK

Na Yakushimi, japanskom otoku, makaki majmuni jašu jelene i zauzvrat im daju njegu i hranu. Ne znate postoji li koristan ton u jednoj od vaših veza, ali emocije su očito tu i mogle bi vas vezati kada biste rado odletjeli.

Ovo je vrijeme kada nova poznanstva mogu donijeti puno radosti u vaš svijet, a široki umovi iz različitih okruženja imaju tendenciju donijeti osjećaj slobode koji vam je nedostajao.

 

 

LAV

Lijepa riječ mogla bi otvoriti mnoga vrata, a ljubaznost ostavlja malo mjesta za neke uobičajene pogreške koje su se činile u prošlosti. Odrasli ste i očito ste naučili iz iskustava koja su vas oblikovala, koliko god gruba bila.

Slobodni ste birati svoj vlastiti smjer, svoje vlastito pleme i obitelj koju stvarate. Dok razmišljate o teretu koji ste nosili, moglo bi biti vrlo lako otpustiti ga i jednostavno prepustiti drugima da se bave svojim problemima, dok se vi posvetite svojima.

 

 

DJEVICA

Nesigurni u odanost određenih pojedinaca, razmislite o tome da ih testirate kada biste zaista trebali zatvoriti vrata i razmišljati o novoj vezi ili potpuno novom smjeru u životu. Nema vremena za ustajale energije i ponavljajuće nezgode u bliskim kontaktima.

Jurnjava za jednim golom mogla bi druge baciti pod strunjaču. Pazite da odredite prioritete prije nego što krenete naprijed zbog inercije ili odanosti prošlim izborima. Nisu podržali vašu autentičnost, iako ste mislili da će biti.

VAGA

Razgovori su složeniji nego što se čine, pogotovo s ljudima koji se na neki način natječu s vama. Držite distancu i bistar um i zadržite neke informacije za sebe dok ne vidite namjeru iza čina i koja je podcrtana atmosfera u vašoj situaciji.

Neki projekti se ne mogu dijeliti, a stvari ćete morati obaviti sami, čak i kada se pomoć i timski rad nude kao nešto zajedničko. Nemojte pristajati na suradnju ako vam nešto nije u redu.

 

 

ŠKORPIJA

Ženska i muška energija su u nekom obliku sukoba, ali imate nekoga važnog na svojoj strani i niste raspoloženi za korak unazad. Čvrsti u prosudbi, pazite da vas ne zanese nerealna slika i očekivanja koja se temelje isključivo na riječima drugih, a ne na njihovim djelima.

Manipulaciju nije lako uočiti. Držite se malo na udaljenosti dok ne shvatite signale i atmosferu koja izaziva osjećaje u vašem tijelu kada ste u blizini određenih ljudi.

 

 

STRIJELAC

Kineska policija ponekad koristi guske umjesto pasa. Imate ideje koje se protive nekim općim pravilima i konceptima. Neće im biti lako pronaći mjesto u bilo kojem velikom sustavu, ali možete objasniti svoje namjere i biti praktični, spori i utemeljeni u svojim pokušajima.

Vaš je glavni imperativ oživjeti viziju, ali to ne znači da to trebate učiniti protiv svijeta. Postoji odgovarajuća ravnoteža koja se može pronaći tamo gdje srednji temelji služe rastu za sve koji su uključeni u bilo kakve nove odluke.

 

 

JARAC

Jednostavno se ne možete naviknuti na određene stvari, koliko god se trudili. Zapitajte se želite li uistinu prihvatiti ono što vam čini neugodnim samo zbog kolektivnih uvjerenja. Ne trebaju vam određeni problemi u vašem životu i lakše ćete funkcionirati u skladu sa svojim autentičnim potrebama.

Ne pričajte previše o svojim planovima danas. Atmosfera je pomalo nejasna čak i s ljudima koji su vam obično podrška i na vašoj strani.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

U Dubaiju je potrebna dozvola za legalno piće u privatnosti vašeg doma. Kada razmišljate o nekim pravilima koja vrijede u nekim zemljama, niste sigurni jesu li glupa ili postoje, a želite da se vaša sloboda izbora i osobna odgovornost dovede u pitanje i poštuje.

Postoje stvari koje biste željeli izbjeći samo zato što su “previše sigurne” i s ove točke gledišta izgledaju dosadno. Saznajte o najboljim dijelovima različitih svjetova oko vas.

 

 

RIBE

Najdublji rudnik zlata na svijetu nalazi se u Južnoj Africi i doseže otprilike 2,4 milje dubine. Neka mračna mjesta nose nevjerojatna blaga, ali potreban je naporan rad da bi se do njih došlo. Budite hrabri suočiti se sa svojim osjećajima, a ne samo poduzeti akciju protiv egzistencijalnog straha. Vi ste ono što jeste i to je proces koji je u tijeku i koji nema nikakve veze s promjenom godine, niti s bilo kojom mjerom vremena. Živite u trenutku, smanjujući očekivanja i otresajući teret prošlosti.