OVA 2 znaka će konačno upoznati osobu kakvu čekaju cijelog života, dok će OVAJ znak biti uhvaćen u tajnoj vezi…

OVA 2 znaka će konačno upoznati osobu kakvu čekaju cijelog života, dok će OVAJ znak biti uhvaćen u tajnoj vezi…

6 listopada, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Pritisak će se osjećati kao i ovaj tjedan, ali i inspiracija. Svi izazovi ili poteškoće koje ste nedavno imali u svojoj vezi činit će vam se kao da vam ovaj tjedan donose jasnoću.

Ili način da krenete naprijed ili sposobnost da vidite da je svrha vašeg zajedničkog vremena ispunjena. Ovo je trenutak u kojem ima više povratka, odavde je sve naprijed.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Kad započnete tjedan, osjećat ćete se kao da nešto dolazi čak i ako ne možete staviti prst na to što je.

Sve što će vam se dodagati ovdje tjedan se znak iz svemira.

Obratite posebnu pozornost na one lekcije ili istine koje ste pokušavali izbjeći; ljubav te treba da budeš sigurna da si sve u njoj.

Najviše će se radovati oni koji nisu u vezi, jer će upoznati osobu iz svojih snova.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Kada riskirate, obdareni ste sposobnošću da uvidite zašto zone udobnosti nisu ono što ih činite pozitivnom.

Ne suzdržavajte se od ljubavi ovaj tjedan niti od rizika koje preuzimate da biste slijedili svoje srce.

Prošlost je gotova i sada je vrijeme da u potpunosti prigrlite trenutak u kojem se sada nalazite, jer tu je prava sreća.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Astralna konfiguracija na početku tjedna donijet će vam veliku snagu.

To bi vam trebalo pomoći da izađete iz svoje ljušture oko određene veze. Neka vas ovaj val gurne naprijed, dopuštajući vam da svoju istinu podijelite s onim koji je važan.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Iskoristite ovaj tjedan kao priliku da prigrlite svoje pravo ja. Umjesto da se borite srcem, prepustite mu se. Ne govorite o onom što je nemoguće, nego o onome oko čega ste istinski strastveni.

Postoji samo toliko vremena da možete raspravljati svojim unutarnjim glasom prije nego što ga prihvatite. Što prije to učinite, prije će ljubav stići.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Sva energija  ovog tjedna pogodit će vas upravo u sektoru veza u vašem životu. Razmišljajte veliko i onda budite spremni krenuti za onim što najviše želite.

Ne dopustite da pogreške iz prošlosti potamne objektiv onoga što je moguće. Umjesto toga, vjerujte da, iako je sve služilo svrsi, ne treba vas sputavati da živite životom o kojem ste sanjali. Oni koji nisu u vezi upoznat će osobu o kakvoj sanjaju cijeli život.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Pokušajte se smiriti početkom tjedna jer će vam dani do kraja tjedna na kraju iznijeti neke važne prilike na površinu. U redu je ići sporo u ljubavi, ali ponekad to zapravo može naštetiti prirodnom razvoju veze.

Umjesto da pritisnete kočnice jer mislite da je tako najbolje, pokušajte se prepustiti i vidjeti kamo vas to treba odvesti.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Odvojite vrijeme da razmislite ovaj tjedan o tome koliko ste daleko od onoga što ste nekada bili. Bilo prije desetak godina ili samo nekoliko mjeseci, sada je već došlo do dramatičnih pomaka za vas.

Najbolji dio je da je ovo samo početak. Astralna konfiguracija tjedna trebala bi donijeti neke prilike za jasnoću i radost u vašem odnosu, dopuštajući vam da se dovoljno opustite da vjerujete da vam neće biti oduzeta.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Položaj planeta vas ovaj tjedan pogađa u vašem najosjetljivijem području, vašem domu, obitelji i najposvećenijem odnosu. To znači da dolaze promjene i prilike za proširenje, ali morate biti spremni da ih u potpunosti prihvatite.

To znači da ćete možda morati otpustiti nešto drugo. Pokušajte se usredotočiti na sve što morate dobiti, a ne na ono što se čini kao da gubite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Iako niste često dostupni da osjetite sve svoje emocije, sljedećih nekoliko dana nećete imati puno drugog izbora.

Što se više borite protiv ove emocionalne plime, to se više može osjećati kao da se borite. Umjesto toga, prepustite im se. Odvojite vrijeme za osjećaj.

Bilo da je riječ o prošlosti, trenutnoj vezi ili čak onoj kojoj se nadate budućnosti, dopustite sebi da osjetite što sve to donosi. Ovo vam samo može pomoći da shvatite koliko su vaši osjećaji moćni.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ovaj tjedan svakako odvojite vrijeme za važne razgovore. Iako je možda zabavnije jednostavno se opustiti i uživati ​​u zajedničkom vremenu, ovaj tjedan je moguć veliki napredak ako se pobrinete da govorite o cijelom spektru onoga što se osjećate.

Kada to učinite, kvalitetno vrijeme između vas i partnera bit će još čarobnije. Ako održavate tajnu vezu, velike su šanse da ovaj tjedan budete razotkriveni.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Čuda se događaju i ovo je tjedan u kojem možete očekivati ​​da će se plime i oseke okrenuti. Ulazite u jedno od najmoćnijih razdoblja za vas, posebno kada su u pitanju veze i romansa.

Provjerite jeste li izbacili svaku sumnju iz svog uma i da je vaše srce otvoreno kako biste u potpunosti mogli primiti nevjerojatna iznenađenja koja vam je svemir pripremio ovaj tjedan.