Nakon MNOGO TUGE, SUZA i USAMLJENOSTI 3 znaka će opet VOLJETI i biti VOLJENI.

OVAN

Energija s planeta u vaš ljubavni život unosi vrlo opušten osjećaj. Budući da vas često mogu naći zavaljene na kauču, potpuno svjesne učinka koji vaša ležerna gracioznost ima na druge, nećete se iznenaditi kada otkrijete da ste neko vrijeme bili jako impresionirani. Danas vam u potpunosti namjeravaju pokazati koliko.

 

 

BIK

Danas je ljubav nevjerojatno opaka, primamljiva, a također i velika zabava. Što god učinili, koje god nove korake odlučili poduzeti, čini se da ne možete napraviti pogrešan korak. Ako tražite novi ljubavni interes, nećete morati ići daleko. Možda čak postoji netko u vašem neposrednom okruženju tko iznenada ispuzi iz stolarije i priredi vam veliko iznenađenje. Uživati!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Energija s planeta vraća harmoniju i mir u vaš ljubavni život nakon onoga što je možda bilo teško. Danas se možete ljubiti i šminkati, raditi sve ono što rade ljubavnici, a i jednostavno uživati ​​zajedno. Možete čak i pozvati nekoliko parova na zabavu, koja bi prošla posebno dobro, jer su ljudi raspoloženi za opuštanje i zabavu.

 

 

RAK

Danas se možete potpuno prepustiti svojoj strastvenoj prirodi, izvući se s tim i u isto vrijeme stvarno uživati. Astralni utjecaj vas potiče da sve otkrijete, sve objasnite i sve ispričate. Kako ste obično vrlo suzdržani u pogledu svojih osjećaja, radije se skrivate iza furnira cinizma ili neke druge fasade, voljena osoba može biti zapanjena.

 

 

LAV

Ovo je sjajno vrijeme da svoje ljubavne interese odvedete negdje u avanturu. Astralni utjecaj potiče vas oboje da istražite neke uzbudljive nove mogućnosti, možda da se saberete i rezervirate odmor negdje daleko od bijesne gužve, ili čak da se okušate u novom sportu, po mogućnosti nečemu s elementom opasnosti. Samo naprijed i uživaj!!

 

 

DJEVICA

Astralni utjecaj vas danas zasigurno makne s leđa i krenete u smjeru da učinite nešto pozitivno u vezi s tom takozvanom “romantičnom” vezom. Uz gracioznost čimpanze krećete u akciju, pažljivo pregovarajući o dogovoru koji vam oboma odgovara, a u isto vrijeme pazite da dobijete upravo ono što znate da je vaše pravo. Tko ne može ostati impresioniran?

Nastavak na idućoj stranici…

Nakon MNOGO TUGE, SUZA i USAMLJENOSTI 3 znaka će opet VOLJETI i biti VOLJENI.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top