Dok će netko ZAPOČETI NOVU VEZU, netko DRUGI će RASKINUTI i zbog toga PATITI!

Ovan

Vrijeme je za turbulentnije događaje u vašoj ljubavnoj vezi, jer ovako više ne ide. Možda će doći do prekida, ali neke stvari trebate riješiti sad ili nikad.

Ovo također može biti vrijeme da sami shvatite puno toga o sebi i da u tom smjeru nastavite, sami ili sa partnerom. Pokažite snagu i izborite se za svoje mjesto koje vam pripada.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik

Svaka veza mora imati neka pravila i neke granice i možda na svoju ljubav gledate na način na koji prije niste.

Niste do sada bili previše zabrinuti zbog toga što vam voljena osoba prelazi granice i možda čak ulazi u područja vašeg života koja su samo vaša.  Možda dolazi vrijeme da se to promijeni jer ćete poželjeti imati svoj prostor samo za sebe bez obzira koliko voljeli svog partnera.

 

 

Blizanci

Pronalazak onoga što želite raditi i u čemu uživate u svom osobnom životu vrlo vam je važno sada, a ponekad se nedostatak osobne sreće odražava na vaše odnose s drugima.

Dakle, ako vasi ne zadovoljava vaš romantični život, možda je pravo vrijeme da počnete sa preispitivanjem samoga sebe.

 

 

Rak

Kada o nekome znate gotovo sve, tada takav odnos može postati napet. Ponekad je potrebno malo se i distancirati i dopustiti prostor toj osobi, a sve u cilju dobrih odnosa u budućnosti.

Možda ćete se u bliskoj budućnosti moći vratiti u stanje međusobnog sklada, ali samo ako postupite ispravno i pustite tu osobu da ima svoj privatni prostor.

 

 

Lav

Ponekad ono što govorite i način na koji to govorite s partnerom može odražavati vaše stanje uma u vezi s stvarima kojih niste ni svjesni. Pokušajte se staviti u poziciju partnera pa vidite da li bi vama odgpvaralo takvo ophođenje.

Partneru morate željeti ono što želite i sebi, pa pokušajte drugačiji pristup.

 

 

Djevica

Dobar je trenutak da razmotrite svoju ljubavnu vezu i da vidite što valja, a što ne. Samo tako ćete moći izgraditi trajnu vezu koja je jedino što želite.

Upamtite koliko god bili snažni u ovom području svog života, morate uzeti u obzir i ono što partner želi i voli.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Dok će netko ZAPOČETI NOVU VEZU, netko DRUGI će RASKINUTI i zbog toga PATITI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top