23. Oktobra OVAJ znak će zakoračiti u potpuno novu budućnost, bolju nego što je ikada planirao. Uživajte u neočekivanom jer Svemir konačno odgovara na vaše molitve!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan: srijeda, 19. listopada

Sunce u Vagi ovog tjedna donosi ključni trenutak s Plutonom u Jarcu. To se odnosi na vašu karijeru i donijet će vam sretnu priliku koja će poboljšati ukupnu kvalitetu vašeg života.

Pozvani ste da se dosta usredotočite na svoju romantičnu vezu, ali ovaj tjedan je vrijeme da promijenite brzinu i pobrinete se da ne dopustite da vas išta udalji od vaših snova ili onoga za što znate da vrijedite u svojoj karijeri.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan: srijeda, 19. listopada

Sezona Vaga polako se približava kraju ovog tjedna, ali prije nego što se to dogodi, stvorit će točku vrhunca s Plutonom u Jarcu.

Ovo ukupno donosi sreću u vaš život u svim aspektima na kojima ste radili ili o kojima ste razmišljali. Uzmite ovo kao znak iz svemira da preuzmete taj rizik i krenete naprijed. Ništa se nevjerojatno ne događa iz vaše zone komfora ako se uopće više sjećate kako to izgleda.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan: nedjelja, 23. listopada

Nedavno ste bili testirani da se vidi hoćete li reagirati na načine slične prošlim ili ste umjesto toga naučili i sada možete donositi drugačije odluke.

Ovaj tjedan Saturn u Vodenjaku konačno kreće izravno nakon što je bio retrogradan od početka lipnja. Dok se to događa, osjetit ćete kako vam se univerzalni bogovi ponovno počinju smiješiti jer vam se čini da ništa ne može poći po zlu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan: nedjelja, 23. listopada

Kao Rak, Ribe upravljaju dijelovima vašeg života koji vladaju srećom. Ovaj tjedan asteroid Juno skreće izravno u znak Riba dajući vam zeleno svjetlo da krenete naprijed u svim stvarima koje uključuju ugovore.

Iako je Juno najpoznatija po tome što upravlja brakom, ona zapravo vlada i nad svim pravnim postupcima. Dakle, kupnja kuće i potpisivanje papira za novo radno mjesto bit će favorizirani sada kada je ovaj asteroid konačno izravan.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan: petak, 21. listopada

Saturn u Vodenjaku se od prošle godine povremeno bori s Uranom u Biku. Ovaj mjesec doseže svoj vrhunac, a za vas ovaj tjedan znači da ste u potrazi za prilikama za karijeru.

Budući da je Uran stacioniran ovdje dugoročno, doživljavate tranziciju u ovom području svog života, ali vrijeme je da počnete vjerovati novim prilikama kako dolaze, posebno onima koje se isprva čine previše dobrima da bi bile istinite.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan: petak, 21. listopada

Krajnje je vrijeme da počnete doživljavati malo sreće u svom životu. Ovog tjedna, dok se Saturn u Vodenjaku i Uran u Biku poklapaju, moći ćete ubrati plodove njihove krizne točke.

Nemojte se bojati riskirati ovaj tjedan jer vas svemir vodi prema vjerovanju da će se oni dugoročno isplatiti. Dok budete činili, počet ćete stvarati prostor za božansko da radi svoju magiju.

Nastavak na sljedećoj strani…

23. Oktobra OVAJ znak će zakoračiti u potpuno novu budućnost, bolju nego što je ikada planirao. Uživajte u neočekivanom jer Svemir konačno odgovara na vaše molitve!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top