USKORO: Ovan započinje vezu, Ribe mogu očekivati neočekivano, Raku i Strijelcu se vraća bivši, Djevica postiže bitne uspjehe, Škorpija će imati novca kao nikad prije, Vaga pronalati srodnu dušu!

OVAN

Prijateljstvo bi se moglo pretvoriti u romansu ako ne budete oprezni. Platonska veza mogla bi postati strastvena, a nitko se ne bi više iznenadio od vas. Dobro razmislite kamo biste htjeli da ovo ide. Iako se ne može vratiti na staro stanje, možete ga spriječiti da napreduje ako vam se ne sviđa nova dinamika. Ovu odluku možete donijeti samo jednom.

 

BIK

Svaki posao mogao bi zahtijevati višu razinu koncentracije nego što možete prikupiti. Mogli biste utonuti u sanjarenja, razmišljati o osobnim stvarima i osjećati se krivima jer ne radite ono što biste trebali raditi. U ovakvim danima najbolje je usredotočiti se na rutinske zadatke koje možete obavljati automatski. Na taj način vaš um može odlutati. To je jedini način na koji ćeš preživjeti.

 

BLIZANCI

Sada se osjećaš prilično snažno. Vjerojatno ste prilično dobrog zdravlja i vaš um je oštar. Prerasli ste neka područja svog života koja više ne izgledaju kao što su nekad bila. Jedan od njih mogao bi biti vaš rad. Mogli biste razmišljati o napuštanju posla koji ste primarno radili zbog novca i o odlasku u profesiju koju stvarno volite. Učinite to ako vam odgovara.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Slažete li se bolje nego ikad s drugom voljenom osobom? Ako je tako, to je vjerojatno zato što ste više usklađeni s onim što vaš partner misli, osjeća, treba i želi. Možda ćete donijeti nešto prije nego što on ili ona uopće shvate da je to potrebno. To vam može pomoći da postignete novo razumijevanje svoje voljene osobe. Prepustite se toku i iskoristite ga najbolje. Bit će ti drago što jesi. Oni koji nisu u vezi dobit će poziv bivše ljubavi i vjerojatno ponovo započeti vezu.

 

LAV

Uskoro bi se vaši kreativni impulsi mogli činiti blokiranima. Možda pokušavate doći do svog ili tuđeg roka. Možda ćete osjećati potrebu obaviti neki posao, a čini se da je vaša muza otišla na odmor. Ako je vaš rok službeni, nazovite onoga tko je zadužen i zatražite produljenje. Nećete biti zadovoljni rezultatima ako se prisilite na rad.

 

DJEVICA

Osjećate se kao da možete postići bilo što. I vrlo vjerojatno, možete. Sve na što postavite svoj um i pažnju, lijepo funkcionira. Ipak, pripazite da ne likujete previše. Samo zato što se osjećate nepobjedivim ne znači nužno da i jeste.

Nastavak na sljedećoj strani…

USKORO: Ovan započinje vezu, Ribe mogu očekivati neočekivano, Raku i Strijelcu se vraća bivši, Djevica postiže bitne uspjehe, Škorpija će imati novca kao nikad prije, Vaga pronalati srodnu dušu!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top