Ovnu će biti uzvraćena ljubav, Blizanci će imati problem s prošlošću, prek Rakom izazov, a OVAJ znak će imati susret s osobom iz snova!

OVAN

Možda ćete uživati ​​u čaroliji čiste popularnosti. Vaš tradicionalni pristup ljubavi i romantici jako cijeni jedna osoba, o kojoj već neko vrijeme imate određena razmišljanja. Obožava vaš praktičan pristup odnosima, gdje obje strane pomažu jedna drugoj na ljestvici uspjeha udruživanjem resursa i talenata. Imate pravog obožavatelja na svojoj strani.

 

BIK

Planetarna energija može stvoriti raspoloženje u kojem ćete se naći hipnotizirani. Možda biste željeli odbaciti oprez u vjetar i jednostavno prepustiti se jednom, dopustiti raspoloženju trenutka da vas ponese naprijed u naručje puno ljubavi vaše novoizabrane drage. Ali možda je dobra ideja zadržati mali dio sebe – za svaki slučaj!

 

BLIZANCI

Teško podnosite ovakve dane kada se čini da stvari jednostavno nisu stabilne. Energija koja zrači s planeta navodi vas da se zapitate zašto ste se uopće zamarali svojim posljednjim srcelomcem. Puše toplo i hladno, a vi se svakim trenutkom osjećate sve razdražljivije. No pričekajte nekoliko dana i trebali biste vidjeti značajno poboljšanje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Naredni dani donose pravi izazov. Obično imate vrlo bezbrižan i distanciran pristup romantici i vezama. Često vas zadirkuju zbog vašeg stava “uzmi ili ostavi” i optužuju vas da ste ga uglavnom napustili. Međutim, sada netko neće pustiti, iako biste to željeli. Morat ćete ga uvjeriti u svoju iskrenost.

 

LAV

Postoji tako suptilna, ali uistinu čarobna atmosfera da je čak i vama teško ne podleći opojnom raspoloženju koje prenosi. Ovo su dani koji bi vas mogli dovesti licem u lice s osobom iz snova – ali nećete sanjati. Međutim, morate zadržati osjećaj realizma i raditi na stvaranju opipljive veze između vas.

 

DJEVICA

Ovih dana će se između vas i voljene osobe vjerojatno stvoriti ambivalentni osjećaji. Začudo, iako ste obično vi ta koja se osjeća distancirano i odmaknuto, trenutno se osjećate suprotno, tj. strastveno očajnički želite da vam se pokaže da je vašem partneru stvarno, stvarno stalo do vas. Smatrate da je ovo prilično uznemirujuće, jer to nije vaš uobičajeni način u odnosima. Ipak, možda bi bilo dobro osjetiti okus vlastitog lijeka.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ovnu će biti uzvraćena ljubav, Blizanci će imati problem s prošlošću, prek Rakom izazov, a OVAJ znak će imati susret s osobom iz snova!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top