Odlične vijesti za samce u OVIM znakovima, jer će započeti vezu, ali i za one u vezi jer im slijedi prosidba i brak!

Odlične vijesti za samce u OVIM znakovima, jer će započeti vezu, ali i za one u vezi jer im slijedi prosidba i brak!

1 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav i bračni odnosi bili bi na uobičajenoj strani stvari. Šanse da budete otkriveni u podmukloj vezi ne izgledaju dobro. Neki od vas mogu se naći u teškim okolnostima. Netko iz vaše grupe poznanika mogao bi izazvati vaše zanimanje. Potrudite se provesti kvalitetno vrijeme zajedno i izbjegavajte donošenje bilo kakvih odluka u žurbi.

 

BIK

Ovaj tjedan može donijeti neke izazove za vaš ljubavni život. Samci bi trebali postati ozbiljniji ako se žele smiriti ili ući u vezu. Da biste održali odnos, održavajte snažnu međusobnu komunikaciju. Međutim, odluka o održavanju veze trebala bi biti obostrana. Odaberite nekoga tko vas poštuje, koji će biti s vama dulje vrijeme i činiti vas sretnim.

 

BLIZANCI

Samci koji traže ljubavnog partnera će biti sretni ovaj tjedan, ali savjetuje se da provedu neko vrijeme prije nego što se očajnički obavežu. Savjetuje se izbjegavanje svađe i davanje partneru dovoljno prostora. To bi moglo biti vezni stup za odnos. Druženje ili putovanje mogu ponovno zapaliti izgubljenu iskru u vašoj vezi i možda ćete moći zajedno provesti nezaboravno vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovaj tjedan može ponuditi ljubav i radost. Sredinom tjedna moglo bi vam biti vrlo teško družiti se. Savjetuje vam se da radite na tome da vaš odnos ostane netaknut. Zvijezde mogu biti ljubazne tijekom cijelog tjedna. Možda ćete nakon toga imati neke planetarne usluge. Savjetujemo vam da zadržite raspoloženje i pozitivnost, što bi moglo pozitivno utjecati na vaš romantični život. Ovo bi u konačnici moglo začiniti vaš romantični život.

 

LAV

Vaš tjedni horoskop kaže da bi vaša nedavna ljubavna veza mogla biti odličan izvor zadovoljstva. Zvijezde su vam naklonjene. Uz modernu misao o životu, morate imati miran, srdačan i naizgled ugodan odnos sa svojim partnerom. Ovaj tjedan vaša veza će vidno ojačati, a vi postati prisniji sa partnerom.

 

DJEVICA

Vaš tjedan može početi tiho, ali to nije razlog vašeg nedostatka intimnosti u vezi. Od početka tjedna možete vidjeti da ćete vjerojatno ostati u istoj fazi do sredine. Držite svoj temperament i pokušajte ne pokvariti stvari. Također, morate poboljšati svoje komunikacijske vještine s partnerom.

VAGA

Čini se da je vaš ljubavni život prilično povoljan, ali vaša bi interakcija s drugim ljudima oko vas mogla postati teška sredinom ovog tjedna. Ipak, znate kako nagovoriti druge da se slože s vama zbog vaše uvjerljive prirode. Zapamtite da radnje nisu nasilne i sve ovisi o vašem karakteru. Vaš ljubavni život neće biti pogođen jer će biti biti pun pozitivnosti.

 

ŠKORPIJA

Ovaj tjedan može biti prekrasno romantično vrijeme za vas i možda ćete cijeniti razinu ljubavi sa svojim partnerom. Trebali biste provoditi više vremena sa svojom obitelji, ali i drugim dragim osobama. Preporučljivo je planirati stvari unaprijed. Možda ćete ovaj vikend završiti s dobrim vijestima ako ste slobodni i planirate nekoga zaprositi. Parovi bi mogli očekivati ​​dobre vijesti.

 

STRIJELAC

Postoje šanse za probleme u vezi koja će biti uvjetovama obostranim stresom i nedostatkom strpljenja i tolerancije. Ako ponovno izlazite sa svojim bivšim partnerom, možda ćete polako izgraditi bolji odnos, jer to ne samo da bi poboljšalo vaše povezivanje, već bi vam čak i dalo bolju inspiraciju za vezu. Ovo je vrijeme kada partneru morate otvoreno izraziti svoje emocije kako biste bili brzi i odlučni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Do sporova može doći kada dođe do uplitanja u vaše privatne stvari, što vas može razljutiti. U tome vam može pomoći razgovor sa partnerom. Oni koji se žele vjenčati bit će iznimno sretni. Odlazak na godišnji odmor je na planu, a to bi čak moglo razjasniti nesporazume ako ih ima. Ali vaš će ljubavni život biti sjajan.

 

VODOLIJA

Budite pažljivi prema svom partneru tijekom ovog tjedna jer se čini da postoji mogućnost suočavanja s komplikacijama i sporovima. Pazite da ne živcirate svoju voljenu; postoje mogućnosti velikih sukoba između vas oboje. Budite iskreni sa svojim partnerom i imajte na umu dugoročno stajalište, prepustite stvari. Oni koji su dugo u vezi mogu očekivati ​​vjenčanje ovog tjedna.

 

RIBE

Dobar tjedan za samce jer gotovo je sigurno da ćete započeti vezu sa osobom u koju ste zaljubljeni. Očekuje se dobro vrijeme za obitelj i djecu. Komunikacija će biti bitna u vašoj vezi. Neki od vas možda će moći putovati sa svojim partnerom. Pridruživanje članu obitelji može vas učiniti radosnim. Planetarni tranzit sugerira da ne biste trebali reagirati snažno u ljubavi i braku. Druge stvari mogu biti također teške ovog tjedna.