Nekoga čekaju SAVRŠENA TRI DANA koja su iznad svih očekivanja, nekoga financijske brige, a netko će se osjećati izrazito usamljeno…

OVAN

Iako danas vjerojatno nećete sjesti na avion, voljeli bi to u nekom trenutku u budućnosti. Vaša se žudnja za lutanjem vratila i opet ste na putovanju u onu divlju plavetnilu, najvjerojatnije na neko egzotično mjesto. Uživajte u vremenu koje ste proveli daleko, ali se vratite. Čini se da ponekad vaš avanturistički duh umanjuje uživanje u običnijem, ali stvarnijem svakodnevnom životu.

 

BIK

Ovih dana mogli bi se osjećati dosta usamljeno. Ostali članovi kućanstva mogu biti odsutni i to bi moglo biti depresivno. Umjesto da uživate u samoći, mogli biste se osjećati kao da se zidovi zatvaraju oko vas. Jedini odgovor je izlazak na neko vrijeme. Prošećite ili posjetite neke knjižare ili antikvarijate, ako je moguće. Ne idite kući dok niste preumorni da radite bilo što drugo. Pokušajte se zabaviti.

 

BLIZANCI

Okolnosti se mijenjaju u pogledu vaših profesionalnih ciljeva. Možda ste dugo razmišljali o promjeni, ali netko koga danas ili sutra upoznate, možda u društvenoj ili povremenoj situaciji, mogao bi vam pružiti motivaciju potrebnu da se konačno odlučite. Ovo nije samo rezultat vanjskih promjena. I vi ste se mijenjali iznutra. Niste ista osoba koja ste bili kada ste birali sadašnji posao.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vjerojatno ste dobri u primjeni svojih duhovnih načela na način na koji živiš. Danas ste posebno dobri u tome, posebno kada je riječ o dubokom razumijevanju drugih. Odnosi svih vrsta vjerojatno će rasti i poboljšati se, barem oni koji su važni. Oni koji neće nestat će. Ovo je vrijeme velikih vanjskih i unutarnjih promjena za vas. Iskoristite to maksimalno!

 

LAV

Netko vama blizak bi mogao biti neuobičajeno šutljiv. Nešto ih užasno muči, a o tome kao da ne žele razgovarati. Spremni ste saslušati ili pomoći, ali ne pokušavajte inzistirati ako ne žele. Koristite svoju intuiciju da osjetite što se događa i učinite što možete da ublažite situaciju. Vaš trud neće proći nezapaženo ili necijenjeno.

 

DJEVICA

Pozitivne promjene rijetko se događaju bez truda. Imajte to na umu jer se transformacija događa brzo. Možda ćete se osjećati kao da ste usred vrtloga i da vas uvlači sve dublje i dublje, nesigurni gdje ćete na kraju završiti. Ovo je tek faza “nosa u žrvanj”. Vjerujte da će vaš trud na kraju biti nagrađen.

Nastavak na sljedećoj strani…

Nekoga čekaju SAVRŠENA TRI DANA koja su iznad svih očekivanja, nekoga financijske brige, a netko će se osjećati izrazito usamljeno…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top