Nekoga čekaju SAVRŠENA TRI DANA koja su iznad svih očekivanja, nekoga financijske brige, a netko će se osjećati izrazito usamljeno…

Nekoga čekaju SAVRŠENA TRI DANA koja su iznad svih očekivanja, nekoga financijske brige, a netko će se osjećati izrazito usamljeno…

5 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Okolnosti se mijenjaju u pogledu vaših profesionalnih ciljeva. Možda ste dugo razmišljali o promjeni, ali netko koga danas ili sutra upoznate, možda u društvenoj ili povremenoj situaciji, mogao bi vam pružiti motivaciju potrebnu da se konačno odlučite. Ovo nije samo rezultat vanjskih promjena. I vi ste se mijenjali iznutra. Niste ista osoba koja ste bili kada ste birali sadašnji posao.

 

BIK

Vjerojatno ste dobri u primjeni svojih duhovnih načela na način na koji živiš. Danas ste posebno dobri u tome, posebno kada je riječ o dubokom razumijevanju drugih. Odnosi svih vrsta vjerojatno će rasti i poboljšati se, barem oni koji su važni. Oni koji neće nestat će. Ovo je vrijeme velikih vanjskih i unutarnjih promjena za vas. Iskoristite to maksimalno!

 

BLIZANCI

Netko vama blizak bi mogao biti neuobičajeno šutljiv. Nešto ih užasno muči, a o tome kao da ne žele razgovarati. Spremni ste saslušati ili pomoći, ali ne pokušavajte inzistirati ako ne žele. Koristite svoju intuiciju da osjetite što se događa i učinite što možete da ublažite situaciju. Vaš trud neće proći nezapaženo ili necijenjeno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Pozitivne promjene rijetko se događaju bez truda. Imajte to na umu jer se transformacija događa brzo. Možda ćete se osjećati kao da ste usred vrtloga i da vas uvlači sve dublje i dublje, nesigurni gdje ćete na kraju završiti. Ovo je tek faza “nosa u žrvanj”. Vjerujte da će vaš trud na kraju biti nagrađen.

 

LAV

Imate prirodne sposobnosti vodstva, a danas bi bio idealan dan da iskoristite ovaj talent. U prošlosti ste možda oklijevali iskoračiti i provesti svoje ideje. Ali nedavni uspjesi dali su vam potrebno samopouzdanje da slijedite svoje ciljeve. Vjerojatno ćete uvidjeti da viši podupiru vaša nastojanja. Iskoristite današnje povoljne okolnosti. Iako, potrajat će još koji dan.

 

DJEVICA

Mogle bi se pojaviti financijske brige. Možda ćete provjeriti svoj bankovni saldo i ustanoviti da imate malo novca. Ovo bi vas moglo iznenaditi jer ste mislili da ima dosta. Prije nego počnete paničariti, zamolite glavnog u banci da još jednom provjeri evidenciju. Vjerojatno je računalna greška. Ispravljanje ne bi trebalo dugo trajati, a vi ćete moći odahnuti.

VAGA

Obično ste više usmjereni prema van, ali biste mogli prekinuti taj obrazac. Mogli biste biti kontemplativno raspoloženi i pitati se o svemu, od metafizike preko filozofije do novca i vaše budućnosti. U osnovi se osjećate pozitivno prema životu, ali možda ste sada na raskrižju. Možda će trebati ozbiljno razmisliti prije nego odlučite u kojem smjeru ići. Dajte si vremena.

 

ŠKORPIJA

Mogli biste žudjeti za društvom prijatelja i ljubavnika. Vjerojatno ste raspoloženi za dobru hranu, dobru glazbu i odličan razgovor, a to je upravo ono što ćete dobiti ako je to na bilo koji način moguće. Kasnije biste mogli provesti vrijeme nasamo s ljubavnim partnerom, razmišljajući o nedavnim razgovorima. Vrijedan je dubljeg razmišljanja.

 

STRIJELAC

Mogli biste biti toliko tmurni da ne želite ni ustati. Međutim, možda nije dobra ideja ostati kod kuće. Pokušajte pronaći neke zadatke koji će vas ometati. U nekom trenutku tijekom dana izađite na zrak i prošećite, po mogućnosti parkom i uz vodu, ako je moguće. Potaknut ćete endorfine i značajno podići svoje raspoloženje. Ovaj osjećaj bit će prisutan samo danas. Već sutra ćete biti nabijeni pozitivnom energijom i motivacijom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Osjećate sve pod kontrolom i kao da ste na vrhu svijeta. Vi možete sve. Ovo bi bilo povoljno vrijeme za početak novog projekta ili kreativnog pothvata. Ne možete ne uspjeti, ali pazite da vam ne stanete na put. Ponekad sami sebi možete biti najveći neprijatelj. Vjerujte u sebe i samopouzdano krenite u smjeru svojih snova kako biste ih ostvarili.

 

VODOLIJA

Iako danas vjerojatno nećete sjesti na avion, voljeli bi to u nekom trenutku u budućnosti. Vaša se žudnja za lutanjem vratila i opet ste na putovanju u onu divlju plavetnilu, najvjerojatnije na neko egzotično mjesto. Uživajte u vremenu koje ste proveli daleko, ali se vratite. Čini se da ponekad vaš avanturistički duh umanjuje uživanje u običnijem, ali stvarnijem svakodnevnom životu.

 

RIBE

Ovih dana mogli bi se osjećati dosta usamljeno. Ostali članovi kućanstva mogu biti odsutni i to bi moglo biti depresivno. Umjesto da uživate u samoći, mogli biste se osjećati kao da se zidovi zatvaraju oko vas. Jedini odgovor je izlazak na neko vrijeme. Prošećite ili posjetite neke knjižare ili antikvarijate, ako je moguće. Ne idite kući dok niste preumorni da radite bilo što drugo. Pokušajte se zabaviti.