Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj ponedeljak,17. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Mjesec u Raku danas vas poziva da odmorite svoje tijelo, kao i svoje srce.

Stalno trvenje između Marsa u Blizancima  stvara osjećaj da znamo da se nešto približava na horizontu.

Ovaj intuitivni osjećaj je onaj u kojem znate da ćete se suočiti s važnom odlukom ili čak biti dio tuđe odluke.

Ipak, svemir vas uvijek želi podsjetiti da ne možete kontrolirati sve, ne možete učiniti da budućnost stigne ranije i ponekad se najbolji napredak postiže kada dopustite stvarima da se jednostavno dogode na način na koji su suđene.

Mjesec u Raku  blokira vaš dnevni red danas jer smatrate da je dan bolje provesti u opuštanju i gledanju omiljenih emisija umjesto da odete u svijet kako biste pokrenuli stvari.

Inače, ovo je aspekt pun napetosti koji može uzrokovati frustraciju, no danas će vam zbog snažnog utjecaja Mjeseca u Raku biti podrška kao da zapravo nemate što raditi osim samo se odmarati.

Odmor je važan dio procesa, posebno kada se možete uključiti unutar njega bez prosuđivanja, što znači da ne razmišljate o dugom popisu obaveza u svom umu, već umjesto toga shvaćate da stvarate prostor i otpornost da biste mogli rješavati bilo što kako se pojavi.

Jer odmoriti se ne znači samo da ponovno punite svoju šalicu, već također kažete da ste vrijedni jednostavnog postojanja i povjerenja u to da znate točno što vam je potrebno.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u ponedeljak, 17. oktobra su:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Usporite danas Rakovi i jednostavno promatrajte sve što ste postigli posljednjih tjedana ili čak mjeseci. Nedavno ste bili na iscrpljujućem putu poštovanja vlastite istine i izgovaranja iste gdje god je potrebno. Ipak, ići naprijed ne znači zaboraviti na vlastite potrebe.

To ne znači strahovati od gubitka zamaha samo zato što osjećate da ste umorni ili vam je potrebno više odmora. Budite danas nježni prema sebi kao prema nekome do koga vam je stalo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Upamtite da istina nije samo u onome što govorite, već iu tome kako se brinete za sebe. Usporavanje danas može izgledati kao da vas sprječava da postignete promjene koje tražite, ali zapravo vam pomaže da dođete korak bliže.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj ponedeljak,17. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top