Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 16. oktobra

Evo nas u sredini oktobra, a tek sada počinjemo osjećati ‘zalazak’ godine kako se približava svom prohladnom kraju.

Počinjemo pregledavati događaje u godini, osvrćemo se na dobre i loše u godini.

Ne počinjemo se pitati što će nam nadolazeća godina donijeti.

Otprilike u ovo doba godine ljudi počinju preispitivati ​​što je njihovo, a to obično završi tako da razmišljamo o stanju u ljubavnom životu.

Danas je poseban dan i ima se čemu radovati, jer se čini da smo na dobrom mjestu bez obzira gdje se nalazimo, u smislu ljubavi i romantike, a zašto?

Jer nada izvire vječno, a još bolje radi zbog tranzita kao što su Mjesečev trigon Venera i Sunčev trigon Mjesec, a oba padaju na ovaj dan.

Ovi tranziti nam daju samopouzdanje da svoje ljubavne živote gledamo otvorenih očiju i otvorenog srca. Ne tražimo negativno, a postoji dobra šansa da nećemo ni pronaći ništa negativno — bez obzira što se zapravo događa u našim životima, u ovom trenutku.

Sunce u trigonu Mjesec ima poseban utjecaj na nas, i čini se da nas drži u stanju egzaltacije i dobrog raspoloženja. Ono što imamo — ljubav koju imamo u našim životima — ‘dovoljno je dobro’ i zbog ovog tranzita više nismo gladni da pronađemo što s tim nije u redu.

Ako smo upali u to mjesto gdje samo tražimo negativno, na kraju patimo, a to nije ono što Sunce u trigonu Mjesec sprema za nas.

Na današnji dan, vratit ćemo nadu i uzbuđenje u naše ljubavne živote.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 16. oktobra su:

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovog dana imate sreće, Vaga, jer se osjećate kao da ste konačno shvatili stvari kada je u pitanju vaš ljubavni život i sve što od njega očekujete. U prošlosti ste patili zbog očekivanja koja se nisu mogla ispuniti, a svog ste partnera osudili jer nije mogao ispuniti ta očekivanja.

Sada se osjećate malo otvorenije prema ideji da ta osoba ne postoji na Zemlji da bi ispunila vaš san, i to je dobra stvar. Skida pritisak s vas i omogućuje vam odmor. Nemate kontrolu nad ovom ljubavnom vezom, i dok imamo tranzitno Sunce u trigonu Mjesec, počinjete se zagrijavati za ideju da je jednako zabavno biti spontan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Današnji dan donosi i tu vrstu spontanosti, što je u velikoj mjeri ono što Sunce u trigonu Mjesec čini za nas. Pomaže nam prepoznati da sva naša sreća postoji upravo u ovom trenutku, a ne u nekoj mašti o budućnosti. Današnji dan donosi vam radost s vašom osobom jer ste se oboje oslobodili potrebe da kontrolirate drugoga.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 16. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top