TOKOM VIKENDA: KONAČNO JE DOŠAO RED i NA NJIHOVU SREĆU – Pred OVIM znacima su FANTASTIČANI dani!

OVAN

Zadaci bilo koje vrste danas će izgledati kao Herkulov trud. Prezaposlenost i nervozno naprezanje mogli bi vam danas uzrokovati da se osjećate malo lošije, a možda bi bilo dobro da odvojite malo vremena sami za odmor. Ako to ne možete, pokušajte barem olakšati stvari. Neke neočekivane promjene u vašoj zajednici mogle bi dovesti do toga da vaši susjedi mahnu jezicima. Svakako provjerite činjenice prije nego što prebrzo donosite bilo kakve zaključke.

 

 

BIK

Problemi s novcem možda opterećuju um bliskog prijatelja ili ljubavnika i mogao bi se potražiti vaš savjet. Kreativni projekt neke vrste može zahtijevati veći utrošak novca, vremena ili drugih resursa nego što ste prvobitno mislili, a to bi vas moglo navesti da se zapitate hoćete li moći nastaviti s njim. Možda će vam trebati malo skraćivanja kuta s vaše strane, ali trebali biste to moći dovršiti prema planu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda imate posjetitelje ili čak vrući spoj zakazan za večeras, ali do sredine poslijepodneva možda ćete se osjećati preumorno da to završite i pitate se trebate li otkazati. Najbolje je da vaše aktivnosti budu skromne. Uzmite kavu i grickalice kod kuće umjesto da izlazite, a grickalice uzmite iz trgovine! Vaša večer će vjerojatno biti puna uzbudljivih i poticajnih razgovora, pa će vam biti drago što ste ostali pri svojim planovima.

 

 

RAK

Isporuke koje možda očekujete mogu kasniti ili biti zaustavljene. Danas biste mogli naučiti nešto šokantno o susjedu ili rodbini, a tračevi bi se mogli vrlo brzo proširiti vašom zajednicom. Ovo bi vas moglo potresti iako je možda pretjerano. Mogli biste posjetiti nekoliko ljudi u blizini, ili provesti puno vremena na telefonu pokušavajući saznati istinu. Ne uzimajte ništa što danas čujete za nominalnu vrijednost.

 

 

LAV

Neke dobre, ali iznenađujuće vijesti o grupi s kojom ste možda povezani, danas bi vam mogle doći. Možda su aktivnosti prikupljanja sredstava bile uspješnije nego što ste mislili, ili vam možda stiže priznanje. Međutim, možda će se morati dovršiti mnogo papirologije prije nego što se to može učiniti da radi za vas. Mogu biti uključeni ugovori ili drugi pravni dokumenti. Navečer izađite s prijateljima i proslavite.

 

 

DJEVICA

Neke uznemirujuće vijesti u vezi s novcem mogle bi vas danas malo zbuniti. Možda ček koji ste očekivali nije stigao na vrijeme ili je banka napravila računalnu pogrešku u vezi s vašim računom. Nije to ništa što se ne može ispraviti, iako će biti muka obavljati sve te telefonske pozive. Uglavnom, sve bi vam trebalo ići jako dobro. Ovo je samo privremena prepreka.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM VIKENDA: KONAČNO JE DOŠAO RED i NA NJIHOVU SREĆU – Pred OVIM znacima su FANTASTIČANI dani!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top