NJIMA NIJE SUĐENO! 3 horoskopska znaka čije će se VEZE RASPASTI tijekom Mjesečevog kvadrata Jupitera od 14. aprila

NJIMA NIJE SUĐENO! 3 horoskopska znaka čije će se VEZE RASPASTI tijekom Mjesečevog kvadrata Jupitera od 14. aprila

12 travnja, 2023 0 By Admin

Ovaj tranzit donosi nam novu vrstu izazova, i iako bi se to moglo, na nekoj razini, očekivati, možda nismo spremni da takav izazov pogodi naše odnose, kao što hoće.

Njegova svrha je jasna: gurnuti romantične veze do ruba, tako da se mogu srušiti i raspršiti.

Ovo nisu dani kada se sklapaju veliki ugovori, niti je ovo dobri dani za vjenčanje; ovo su dani kada neki od nas shvaćaju da su naša partnerstva u procesu raskida i da tu ne možemo ništa učiniti.

Vibra koja dolazi je “nema povratka”. Ovdje postoji osjećaj neizbježnosti, kao i jasan osjećaj da se kraj događa. U ovom smo trenutku prošli fazu lutanja; znamo što se događa, i neće završiti dok ne završi. “Nije gotovo dok nije gotovo.”

Dakle, neka bude jasno: ovo donosi kraj niti jedne veze. Donosi spoznaju da je, doista, gotovo. Ovaj tranzit dopušta nam da se pomirimo s činjenicom da nešto što nam je nekoć bilo dragocjeno više ne radi za nas, za njega ili za bilo koga.

Sada znamo da je najbolje otpustiti ovo i krenuti dalje u svjetlo novog dana. Ovo je tužno vrijeme, ali dolazi s obećanjem slobode, unutarnje snage i odlučnosti.

Tri horoskopska znaka čije se veze raspadaju su:

1. LAV

Istina je tu, i nije lijepa, ali je neophodna i JEST istina. Svi znakovi upućuju na činjenicu da ćete zatvoriti vrata svojoj posljednjoj ljubavnoj vezi, a to nije baš dobar osjećaj. Također neće izvući ono najbolje ni iz vas ni iz vašeg uskoro bivšeg partnera, jer će se osobnosti razbuktati, a vi ste ovdje, u središtu toga.

Oboje ste došli do zaključka da ste prešli točku pokušaja i da, učinili ste onoliko koliko ste mogli da ga spasite. Ipak, stvari nisu uspjele i oboje ste predugo odgađali veliku objavu, a to je, naravno, stvarnost okončanja stvari.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Mora se dogoditi. Vi to znate, on to zna i vrijeme je došlo. Dakle, nije toliko da se vaša veza raspada, nego da se već raspala i da ste tijekom ovog tranzita oboje odlučili poduzeti nešto po tom pitanju.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2