LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Januar: Žao nam je, ali ovo će biti dan kada će nekome biti srce slomljeno!

LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Januar: Žao nam je, ali ovo će biti dan kada će nekome biti srce slomljeno!

18 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Danas ćete biti neuobičajeno agresivni u ljubavi. Vaš će partner vjerojatno biti prilično začuđen jer je navikao na nježne romantične geste s vaše strane. Ali svidjet će im se vaš novi stil i bit će vam više nego prikladan. Istražite različite dimenzije vašeg odnosa danas. Bit ćete ugodno iznenađeni.

 

 

BIK

Eksperimentiranje je ključna riječ dana! Možete pitati i dopustiti sebi da učinite najčudnije stvari ikad! Odijevajte se u retro stilu, jedite hranu različitih kultura, budite spontani u onome što govorite, krenite na putovanja i budite dovoljno strogi da ne dopustite da se svijet miješa u vaše stvari.

 

 

BLIZANCI

Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegavaju brojne trivijalne svađe. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je smetao stav i ponašanje vašeg partnera, progovorite. Stvari će se samo kretati ka boljitku. Poznato je da stojite pri svojim vrijednostima i principima. Djelujte unutar granica.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možda ste zabrinuti za svog partnera i status vaše veze, ali stvari će vam od danas postati jasnije. Brojni postupci i osobine ličnosti koje su se ranije činile neobjašnjivim sada postaju jasni. To će vam pomoći da donesete logičnu odluku o tome koliko ste spremni uložiti u ovaj odnos i koje su vam granice bitne.

 

 

LAV

Danas uživajte u romantičnom vremenu sa svojim partnerom. Bit će to opušten i lijen dan. Čak i ako ne planirate ništa posebno, provest ćete neko kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i svojom obitelji. Stavite hitne probleme na čekanje i uživajte u malim stvarima današnjeg života. Bit ćete ispunjeni osjećajem zadovoljstva i čuđenja.

 

 

DJEVICA

Pravo je vrijeme da planirate velike promjene pozitivne prirode u vašoj vezi. Spremni ste podići to na sljedeću razinu, ali morate napraviti prvi korak. Prirodno ste suzdržani i to je vašeg partnera ostavilo u mraku o vašem pravom osjećaju. Samo razotkrijte svoje srce i vidjet ćete kako svo nepovjerenje nestaje iz vaše veze.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2