LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 31.10. – Poziv bivše ljubavi promijenit će sve, dok će OVAJ znak doživjeti neslućeno ljubavno iznenađenje!

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 31.10. – Poziv bivše ljubavi promijenit će sve, dok će OVAJ znak doživjeti neslućeno ljubavno iznenađenje!

11 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovo su dani koji potiču ozbiljan razgovor između vas i vašeg partnera. Ako morate donijeti važne odluke, nemojte zabijati glavu u pijesak, već pogledajte ove probleme izravno u lice i radite na tome da ih riješite. Možda nisu posebno teški, ali se treba potruditi kako bi sve teklo glatko.

 

 

BIK

Naredni dani mogu donijeti milost vašoj trenutnoj vezi. Čak i ako u posljednje vrijeme nije sve išlo po planu, pokušajte zaboraviti na neposlušniju stranu vašeg zajedničkog života iz dana u dan i barem se jednom usredotočite na snove o budućnosti koje dijelite. Ako uspijete nešto učiniti prema tome, osjetit ćete uspjeh.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Moglo bi vas zaintrigirati ponašanje vašeg ljubavnog partnera. Energija ukazuje na to da vam se s jedne strane može zakleti na vječnu vjernost, a onda u sljedećem dahu reći da mu treba malo prostora i da izlazi s prijateljima. Iako to nije vaš stil – preferirate stabilnost i pouzdanost – to je vjerojatno prolazna faza, stoga ne brinite.

 

 

RAK

Ako se osjećate mrzovoljnije nego inače, to je vjerojatno zbog atmosfere koju stvara planetarna konfiguracija. Naravno, nitko vas zapravo neće shvatiti ozbiljno, a vaši najbliži će vas i dalje zadirkivati, ali ipak, možda će vam trebati malo duhovitog oživljavanja. Pokušajte izaći ili pogledati humorističnu emisiju ako je moguće. Imajte na umu da bi takvo vaše ponašanje mogli unijeti nervozu između vas i vašeg partnera.

 

 

LAV

Poznato je da znate s riječima. Ali  vaše riječi govore puno toga što bi moglo impresionirati, iskušati, uvjeriti i idealizirati vašu voljenu osobu, ali na kraju biti ništa više od usijanja. Ako ste doista iskreni, vaša će voljena osoba to znati i još će vas više cijeniti; ako ne, mogu otići negdje drugdje. Oni koji nisu u vezi će dobiti poziv bivše ljubavi, a taj poziv promijenit će sve. Ili ćete ponovo biti zajedno ili ćete se zamrziti do kraja.

 

 

DJEVICA

Planeti su spremni donijeti vam zanimljive dane. Možda ćete komunicirati s nekim koga vam je posebno teško dokučiti, a vaša reakcija može biti jednako čudna. S jedne strane vas oboje jako privlačite, ali s druge strane, postoji nešto zbog čega ste oprezni jedno prema drugom. Ne odustajte, jer za nekoliko dana to bi se moglo promijeniti.

VAGA

Čini se da vaša voljena osoba opet počinje biti autoritarna? Planetarna energija može ga navesti da se pretvara da kontrolira kućanstvo i vas. U međuvremenu, osjećate se kao jedna od onih lutaka koje plešu na melodiju koju joj god serviraju. Pa, možda je vrijeme da povratite svoju moć, da mu date do znanja da imate više konaca na svom luku od bilo koje marionete, a od sada to namjeravate i dokazati.

 

 

ŠKORPIJA

Ne postoji ništa bolje od stvarno romantične večeri u okruženju osvijetljenom svijećama, s prekrasnom glazbom u pozadini i mirisom ruža koje je kupila vaša najdraža ljubav, koji se širi stolom prepunim kamenica i šampanjca – hrane i pića ljubavi. Atmosfera dana čini ovo ne samo mogućim, već i nečim što zaista i potpuno zaslužujete. Zvuči kao iz bajke, zar ne!? Međutim, vaš odnos će dobiti jedan posve drugi smisao i očekujte puno romantike i zanimljivih dana i trenutaka.

 

 

STRIJELAC

Možda će vam da biti posebno zagonetni, a vaš posljednji ljubavnik još više. Doista, planeti ukazuju na to da bi emocionalna atmosfera između vas mogla biti malo čudna. Tu svakako ima puno strasti i istinske brige, ali u isto vrijeme postoji barijera koja vas posebno brine jer volite osjećati emotivnu bliskost s nekim. Ne odustajte.

 

 

JARAC

Možete se odlučiti odvažiti u vezi s vrlo važnom osobom. Možda ste već neko vrijeme griješili na strani opreza, ali se jednako tako bojite da cijela stvar neće nikako uspjeti i nikamo dospjeti. Ovo je sjajno vrijeme da počnete razgovarati o budućnosti vašeg partnerstva i rastućem osjećaju pravog druženja i zajedništva.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vaš partner je spreman da vas opčini i zaslijepi. Možda ste mislili da je ovo samo još jedan trenutak, s ribljim štapićima i kakaom prije spavanja. Ali niste mogli biti u krivu. Vaša voljena osoba ima lukav plan da vas namami u svoj zagrljaj i pruži vam noć koju vjerojatno nećete zaboraviti. Takvih situacija će biti sve više, jer dolazi vrijeme kada će vaša ljubav procvasti.

 

 

RIBE

Kad se zaljubiš, volite da je dotična osoba sva vaša i da vam se potpuno posveti. Zbog toga se možete osjećati pomalo zbunjeno! Energija donosi neka bizarna ponašanja vašeg partnera. Djeluje blago rastreseno i nije kao inače pažljiv. Međutim, ne brinite; vrijeme će pokazati što je pravi problem.