LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 31.10. – Poziv bivše ljubavi promijenit će sve, dok će OVAJ znak doživjeti neslućeno ljubavno iznenađenje!

OVAN

Ovo su dani koji potiču ozbiljan razgovor između vas i vašeg partnera. Ako morate donijeti važne odluke, nemojte zabijati glavu u pijesak, već pogledajte ove probleme izravno u lice i radite na tome da ih riješite. Možda nisu posebno teški, ali se treba potruditi kako bi sve teklo glatko.

 

 

BIK

Naredni dani mogu donijeti milost vašoj trenutnoj vezi. Čak i ako u posljednje vrijeme nije sve išlo po planu, pokušajte zaboraviti na neposlušniju stranu vašeg zajedničkog života iz dana u dan i barem se jednom usredotočite na snove o budućnosti koje dijelite. Ako uspijete nešto učiniti prema tome, osjetit ćete uspjeh.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Moglo bi vas zaintrigirati ponašanje vašeg ljubavnog partnera. Energija ukazuje na to da vam se s jedne strane može zakleti na vječnu vjernost, a onda u sljedećem dahu reći da mu treba malo prostora i da izlazi s prijateljima. Iako to nije vaš stil – preferirate stabilnost i pouzdanost – to je vjerojatno prolazna faza, stoga ne brinite.

 

 

RAK

Ako se osjećate mrzovoljnije nego inače, to je vjerojatno zbog atmosfere koju stvara planetarna konfiguracija. Naravno, nitko vas zapravo neće shvatiti ozbiljno, a vaši najbliži će vas i dalje zadirkivati, ali ipak, možda će vam trebati malo duhovitog oživljavanja. Pokušajte izaći ili pogledati humorističnu emisiju ako je moguće. Imajte na umu da bi takvo vaše ponašanje mogli unijeti nervozu između vas i vašeg partnera.

 

 

LAV

Poznato je da znate s riječima. Ali  vaše riječi govore puno toga što bi moglo impresionirati, iskušati, uvjeriti i idealizirati vašu voljenu osobu, ali na kraju biti ništa više od usijanja. Ako ste doista iskreni, vaša će voljena osoba to znati i još će vas više cijeniti; ako ne, mogu otići negdje drugdje. Oni koji nisu u vezi će dobiti poziv bivše ljubavi, a taj poziv promijenit će sve. Ili ćete ponovo biti zajedno ili ćete se zamrziti do kraja.

 

 

DJEVICA

Planeti su spremni donijeti vam zanimljive dane. Možda ćete komunicirati s nekim koga vam je posebno teško dokučiti, a vaša reakcija može biti jednako čudna. S jedne strane vas oboje jako privlačite, ali s druge strane, postoji nešto zbog čega ste oprezni jedno prema drugom. Ne odustajte, jer za nekoliko dana to bi se moglo promijeniti.

Nastavak na sljedećoj strani…

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 31.10. – Poziv bivše ljubavi promijenit će sve, dok će OVAJ znak doživjeti neslućeno ljubavno iznenađenje!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top