CIGANSKE KARTE od 15. do 31. Oktobra: Slijede mnoga čuda. Neki znakovi će dobiti priliku da svoj život u potpunosti promijene!

OVAN

Već ste dosegli vrhunac u određenim područjima života i sada se morate malo odmoriti. Razmislite o svim stvarima koje ste učinili kako treba kako biste se mogli usredotočiti na prioritete umjesto da se raspršite na previše novih ciljeva odjednom. Ne morate sve postići odmah.

Ponekad je najbolje ne govoriti, ne zato što biste trebali lagati, već zato što bi tajming mogao biti bolji, a neka pitanja jednostavno nisu vaša za raspravljanje. Budite oprezni pri odabiru riječi.

 

 

BIK

Nalet energije može proizaći iz ljutnje, iz osjećaja koji vam pomažu da se nosite sa situacijom, ali ako ih niste voljni iskoristiti za svoju dobrobit, mogli bi postati destruktivni. Ovo je izazovno vrijeme kada su dijalozi preoštri i teški. Pronađite svoj taktičan pristup i brinite za svoje srce u tom procesu.

Neka su mjesta vezana za emocije koje želite ponovno doživjeti. Ostanite u pokretu i pronađite ono što tražite na mjestima gdje vas srce vodi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Izgubili ste pojam o nekim događajima koji bi vam mogli poslužiti u ovom trenutku. Dobro utemeljeni dijalozi imaju priliku nekome pokazati vaše gledište, ali neke borbe nisu toliko važne koliko se čine. Ne prepuštajte se sukobu ako ne obećava da će biti konstruktivan i da ga je lako riješiti.

Niste tako izgubljeni kao što ste nedavno mislili. Odvojite trenutak da cijenite svoje uspjehe i sve što je definiralo vaš put dok ste se kretali sami. Prošlost konačno treba ostaviti u prošlosti.

 

 

RAK

Neka uvjerenja mogu biti na mjestu, ali također mogu biti veliki promašaj ako nemate dovoljno dokaza da ih jasno vidite, do srži.

Ako se osjećate izdano ili kao da vam je netko oteo ono što vam pripada, zapitajte se je li borba potrebna i ako jest, koji je vaš primarni cilj. Jednom kad razjasnite svoje namjere, bit će lako doći do jasnoće.

 

 

LAV

Uz odgovarajući uvod, svaka situacija može izgledati lako za rješavanje. Razmislite o korijenu problema i ako ste zbunjeni, postavite pravo pitanje prije nego što nastavite dalje. Možda vam nedostaje razumijevanja, ali spremni ste dati sve od sebe kako biste popravili ono što je pokvareno i nastavili s problemima iz prošlosti.

Nikada niste mislili da ćete biti pred izazovom da živite svoj život prema određenim standardima. Udahnite, izdahnite i osjetite zahvalnost za ono što je dobro učinjeno, tako da se možete držati svoje unutarnje istine.

 

 

DJEVICA

Osuđenici najboljeg ponašanja činili su prvu australsku policiju. Prošlost ne definira napredak koji je napravljen tijekom godina, ali nešto je svakako dalo ton i o tome treba razmišljati i razmišljati u narednim danima.

Niste imuni na utjecaj problema iz prošlosti kao ni ljudi koji su započeli nešto što pokušavate završiti i uživati. Uzmite si vremena da u potpunosti osjetite atmosferu.

Nastavak na sljedećoj strani…

CIGANSKE KARTE od 15. do 31. Oktobra: Slijede mnoga čuda. Neki znakovi će dobiti priliku da svoj život u potpunosti promijene!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top