Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelj, 16. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Venera u Vagi formirat će četvrti trigon sa Saturnom u Vodenjaku što će naglasiti sveukupnu romantičnu energiju dana punu nade.

Čak i ako se niste susreli s velikim izazovima u svom ljubavnom životu, protekli mjesec s izazovima u komunikaciji zbog retrogradnosti bio je nešto što je u određenoj mjeri pogodilo sve.

Ova energija vam danas prvenstveno omogućuje da se osjećate utemeljenije i stabilnije u onome što jeste, što zatim stvara pozitivan pomak u odnosima koje imate s onima oko vas.

Venera i Saturn vam pomažu da budete sigurniji i ukorijenjeniji u svojoj istini.

U stanju ste se pokazati kao ono što doista jeste i zbog toga izazivate veće poštovanje i povjerenje onih oko vas.

Ovdje se radi o povjerenju koje postoji između dvoje ljudi u vezi, a koje je nevjerojatno izazovno ako se jedno ili oboje ne ponašaju kao da vjeruju sami sebi.

Sve se u astrologiji uvijek događa u savršenom božanskom vremenu. I ovaj tjedan nije iznimka jer ste vođeni da idete dalje u vlastitu istinu kako biste tada mogli biti na mjestu da stojite u njoj kao potpuno autentično ja.

Biti u stanju prihvatiti ovaj dio sebe ono je što vam omogućuje da se stvari dogode u vašem vlastitom životu. Jer više ne djelujete s mjesta djelovanja radi udobnosti drugih.

Danas postoje dokazi da kada konačno možete stajati u svojoj istini, svemir odgovara tako što vam izlazi u susret i pomaže vam da postignete sve što vam iskreno srce želi.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za nedelju, 16. oktobar su:

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Sunce i Venera trenutno u vašem horoskopskom znaku dominiraju velikim dijelom optimistične i nade pune energije današnjice.

Sunce upravlja radnjama koje poduzimate u svom životu, dok vam Venera pomaže razumjeti i slijediti ono što i koga volite.

Ovo je važna lekcija, pa čak i reset za vas Vaga. Iako uvijek možete vidjeti obje strane i, iskreno, često sve uspije, zaslužujete biti zaljubljeni u svoj život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kada možete razumjeti strast koju osjećate prema tome tko ste, što radite i odnose koje stvarate s drugima, tada se sve transformira prirodno samo od sebe.

Riskirajte i ponovno se zaljubite u svoj život, jer on je život koji će se uvijek isplatiti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelj, 16. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top