VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: OVAJ znak je nekoga povrijedio u PROŠLOSTI, a sada će njega POVRIJEDITI osoba koju NAJVIŠE VOLI…

OVAN

Ne radi se toliko o tome da zazirete od romantike ili prave strasti, već često o tome da jednostavno ne vjerujete ni sebi ni drugoj osobi da ćete održati vezu. Sadašnja astralna energija nudi priliku da malo dublje upoznate nekoga posebnog tako da s njim razgovarate o nekim dubokim i relevantnim pitanjima. Ako pažljivo slušate njihov odgovor, dobit ćete odgovor na svoje sumnje.

 

 

BIK

Sadašnja astralna energija vam omogućuje da zablistate – ne da nemate određeni prirodni sjaj. Ali možete još jače zablistati obraćajući pažnju na druge, slušajući što imaju za reći i stvarno želeći da se osjećaju dobro. Ovo ne samo da će učiniti čuda za vašu ocjenu popularnosti, već će vam vjerojatno omogućiti izvrstan spoj do ove večeri.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaš mozak danas stvarno radi prekovremeno, posebno s sadašnjom astralnom energijom. Poteškoća je u tome što su ono što želite i ono što mislite da želite dvije različite stvari. Možda ste se zaveli da povjerujete da znate kamo ide određena veza. Ali zapravo, ako na neko vrijeme otpustite uzde, mogli biste otkriti da će ispasti još bolje.

 

 

RAK

Sadašnja astralna energija čini se da je voljena osoba raspoloženija za svađe nego inače. Ne radi se toliko o tome da vas pokušavaju natjerati da radite stvari koje ne želite, koliko da uživaju u cijelom procesu žestokog razgovora. Ne shvaćajte ništa rečeno previše osobno; samo daj onoliko dobro koliko dobiješ.

 

 

LAV

Možete igrati sve vrste igrica i vući crvene haringe posvuda kako biste pokušali prevariti nekoga o svojim osjećajima. Trenutačno planetarno poravnanje vam čak pruža savršenu ispriku. Međutim, postoji nešto kao što je suosjećanje, i ako vam je duboko u sebi stalo do te osobe, morat ćete biti iskreni o tome zašto se tako ponašate.

 

 

DJEVICA

Planetarna usklađenost potiče vas da iskoristite priliku koja se tiče vaše trenutne ljubavne veze. To je prilika da na savršeno razuman i miran način razgovarate o tome zašto mislite da su stvari nedavno pošle po zlu i kako oboje radite na tome da ih vratite na pravi put. Ako ovom razgovoru pristupite s pravom iskrenošću, moći ćete stvoriti veliku transformaciju.

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: OVAJ znak je nekoga povrijedio u PROŠLOSTI, a sada će njega POVRIJEDITI osoba koju NAJVIŠE VOLI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top