U TOKU NAREDNE SEDMICE! – Škorpija u VELIKIM PROBLEMIMA, Jarac će biti PRESRETAN, a OVOM znaku stiže NOVČANI DOBITAK!

U TOKU NAREDNE SEDMICE! – Škorpija u VELIKIM PROBLEMIMA, Jarac će biti PRESRETAN, a OVOM znaku stiže NOVČANI DOBITAK!

6 prosinca, 2023 0 By Admin

ŠKORPIJA

Naredni period vašeg života neće vam donijetii mnogo toga lijepog. Tokom narednog perioda, očekuju vas problemi koji će vas pratiti tokom bliske budućnosti. Poslovna situacija najviše će vam nanijeti problema. Velike pogreške koje ste napravili, sada su došle na naplatu.

Vašim nadređenim to se nikako neće svidjeti, pa pripazite kako ćete se uspjeti izvući iz te nastale situacije. Vaš ostanak na tom radnom mjestu biti će upitan, pa pripazite na svoj sljedeći korak. Na ljubavnom planu vašeg života također vas ne očekuju  pozitivne stvari.

U periodu koji je pred vama imat ćete mnogo razloga za tugu. Vaš partner napravit će neke postupke koji se vama neće svidjeti, te sa time dovesti vašu vezu pod veliko pitanje opstanka. Vrlo česte svađe i nesuglasice dovele su vas do trenutnog stadija.

Obostrana sebičnost i nepovjerenje ne idu skupa.  Zbog neki postupaka vaša veza bi uskoro mogla doći do svog kraja nakon kojeg više neće biti povratke. Nikako nećete biti zadovoljni sa stvarima koje vas čekaju u skorijoj budućnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ukoliko želite spasiti vezu, razgovorom pokušajte dočarati vašem partneru da u vezi treba razgovora i poticanja, isto kao i razmijevanja i kompromisa i ako toga ne bude da veza jednostavno ne može uspjeti. Na vama je da odlučite želite li spasiti još ono što se spasiti da.

JARAC

Tokom narednog perioda očekujte mnogo lijepih trenutaka. Uživat ćete i biti sretni i opušteni. Vama period koji dolazi, donosi mnogo toga lijepog te veoma zanimljiva dešavanja na planu ljubavi. Očekujte trenutak kada će vam se ostvariti jedan od vama najvećih snova i to na jedan jako lijep način. Taj san će vam se ostvariti u  vrijeme kada se najmanje budete nadali.

Možete očekivati i dva novčana dobitka koji će vam život okrenuti na još jednu bolju i ljepšu stranu. Vaša financijska situacija će postati mnogo bolja. Neke životne želje imat ćete priliku ostvariti u najkraćem mogućem roku, dok prije niste smjeli niti pomisliti na to. Imat ćete mnogo razloga za sreću i veselje u narednom periodu koji je pred vama.

 

BLIZANCI

Period života koji je pred vama, bit će vam nestvaran i veoma zanimljiv. Očekujte velika iznenađenja za pojedina dešavanja koje će se dogoditi u bliskoj budućnosti. Zvijezde su vam namjenile sreću, te u budućnosti možete očekivati jako mnogo sretnih i lijepih trenutaka.

Imat ćete mnogo samopouzdanja, te neke stvari o kojima ste mnogo sanjali, sada ćete si moći ispuniti. Vas očekuju samo lijepe i pozitivne stvari tokom narednog perioda. Jedna osoba o kojoj vi imate najljepše mišljenje, početi će činiti postupke u kojima ćete vi prepoznati da ona želi nešto sa vama.

Ta osoba će se početi boriti za vašu ljubav i povjerenje. Sa tom osobom ćete moći započeti jednu novu ljubavnu priču. Tokom narednog perioda nemojte očekivati probleme niti na jednom planu vašeg života. Pod zaštitom ste zvijezda, te se prepustite osjećajima i emocijama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Imat ćete mnogo razloga za sreću zbog brojnih divnih i nenadanih dešavanja koja će vas snaći. Oduševit će vas sve što vas čeka u životu, te ćete cijeniti svaki sretni trenutak koji ćete doživjeti. Upravo zato što ste se za sve lijepe trenutke i sami izborili.