NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP do 26. Januara: Nekoga će ljubav JAKO DA ZABOLI, OVAJ znak nakon dugo vremena ZAPOČINJE VEZU, a OVAJ znak prekida TAJNU VEZU…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP do 26. Januara: Nekoga će ljubav JAKO DA ZABOLI, OVAJ znak nakon dugo vremena ZAPOČINJE VEZU, a OVAJ znak prekida TAJNU VEZU…

18 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Nedeljni ljubavni horoskop: Ovaj će tjedan biti onaj u kojem ćete se možda osjećati zbunjeno u vezi s odnosom u vašem životu i u kojem smjeru uistinu idete. Ovih dana će se pojaviti puno zakopanih istina o tome što zaista trebate od partnera, a to znači suočiti se s nekim teškim osjećajima.

Ovaj tjedan mogao bi još više iznijeti ove osjećaje, uključujući ogorčenost prema vašem partneru. Pokušajte razmisliti o bilo čemu prije nego što to iznesete i vidite možete li odgoditi neke velike razgovore.

S obzirom na to da će ovaj tjedan utjecati na vaše domove zajednice i vrijednosti, pobrinite se da odnos koji odaberete bude zapravo onaj koji vas čini boljim, a ne onaj koji drugi odobravaju.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj tjedan trebali biste osjećati više ljubavi. Ako se vaša veza ili čak ljubavni život u posljednje vrijeme čini kao borba ili izazov, ovaj tjedan omogućit će vam da se osjećate povezanije sa svojim partnerom.

Možda razmišljate o tome u što ste u posljednje vrijeme ulagali energiju i možda shvatite da vaša veza ne ide najbolje od sebe.

U različitim trenucima života moramo se više usredotočiti na karijeru ili druge stvari, ali važno je vratiti se i zapamtiti da oni dijelovi našeg života koji znače najviše, također zaslužuju najviše od nas.

Ovo je pojačano time što su i vaša prva i deseta kuća osvijetljene ovog tjedna pa ako shvatite da niste uložili vrijeme u svoju vezu, pobrinite se da preuzmete odgovornost za to kako biste i vi mogli početi raditi bolje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Vaš život je konačno na pravom putu. S toliko lekcija iza sebe i novim početkom koji je spreman za početak, osjećate se dobro o tome tko ste i gdje ste u svom životu.

Ovaj tjedan donosi duboki zaron u vaš osobni sustav uvjerenja. To znači da koliko god se osjećali kao da ste na potpuno novom putu, možda ćete morati preispitati svoja osobna uvjerenja o odnosima ili ljubavi. Dopustite sebi da vidite stvari onakve kakve jesu, a ne ono što bi vaš stari ja prihvatio.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Iskoristite ovo vrijeme da provjerite gdje ste se opirali promjenama u svom životu, posebno u vezi s vašom romantičnom vezom.

Merkur nas uvijek tjera da vidimo stvari iz različitih perspektiva i može nam pomoći da vidimo kako smo prihvaćali ili tolerirali stvari koje nam ne odgovaraju. Iako je moguće da vaša veza mora prekinuti, možda će također morati prerasti na sljedeću razinu.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Morate biti svjesni  bivših koji se pokušavaju vratiti u vaš život. Vrlo rijetko nam je suđeno da se ponovno povežemo s bivšim jer je on zapravo osoba s kojom ne bismo trebali biti.

Češće je to zato što postoje neriješene lekcije koje moramo istražiti kako bismo mogli donijeti više iscjeljenja našoj prošlosti. Neka vam ovo ostane u pozadini tijekom ovog tjedna jer je početak retrogradnosti obično najintenzivniji. Što se tiče svih postojećih veza, vjerojatno će se pokrenuti prošlo pitanje ili razgovor kako bi se moglo dogoditi veće iscjeljenje.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj tjedan trebao bi donijeti pozitivne promjene i rast koji je vezan uz astrologiju ovog tjedna.  Iako ste poznati po iscjeljujućoj energiji koju donosite drugima, često se previše žrtvujete u odnosima ili na kraju završite u odnosima koji su nezdravi.

Ovaj tjedan donosi jasnoću o izborima koje donosite u ljubavi kako biste u konačnici mogli stvoriti ljubav koja je uistinu hranjiva.

 

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Proteklo vrijeme za vas je bio jako intenzivan period koji se vrtio oko toga da se odnosi u koje ste ulagali ulažu u vas. Moglo se osjećati da je ljubav postala malo više vođena dužnostima ili čak da ste izgubili želju za svim tim zajedno.

Sve će se to promijeniti i podsjećati vas da bi vam ljubav i odnosi trebali donijeti radost. Zbog toga pokušajte potražiti prilike za zabavu koje se pojavljuju, bilo u vašoj postojećoj vezi ili u potencijalnim spojevima.

Recite ne svemu što vam se čini kao obaveza i umjesto toga dopustite da čista radost ljubavi bude ono čemu kažete glasno da.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ako živite sa svojim romantičnim partnerom, moguće da više razgovarate o dijeljenju kućanskih obaveza ili očekivanja, a ako niste, onda bi ovo moglo biti vrijeme da se uselite zajedno.

Također će iznijeti na vidjelo svaku nezdravu dinamiku koja postoji u vašem domu, tako da možete početi unositi promjene koje su potrebne kako biste se uistinu osjećali ne kao mjesto u kojem živite, već kao pravi dom za vaše srce.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tema ovog tjedna za vas je doslovno zdrava komunikacija. Možda ćete biti prisiljeni računati s nekim odlukama koje ste donijeli i koje su nezdrave, posebno u smislu komunikacije.

Kao Sag nije nečuveno da možete pokušati izbjeći situacije u kojima se osjećate na licu mjesta ili suočeni, ali vaš će rad uvijek postojati u tome da se možete pojaviti u teškim trenucima.

Ovaj tjedan trebao bi donijeti neke prilike za zdravu komunikaciju s postojećom vezom ili čak onom koju ste tek započeli, što će dovesti do veće jasnoće i povezanosti. Zapamtite, nemojte se bojati preuzeti odgovornost za svoju ulogu i ispričajte se, ako je potrebno.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ovaj tjedan predstavlja neke zanimljive dinamike koje možete razmotriti u vašoj vezi. Ako ste u postojećoj vezi, fokus bi trebao biti na onome što vi i vaš partner smatrate važnim dijelovima da ostanete povezani. To se može prevesti na naš jezik ljubavi, posebno u smislu kvalitetnog vremena ili čak fizičkog dodira.

S obzirom da su i vaša peta kuća užitka i vaša druga reprezentativna vrijednost osvijetljeni ovog tjedna, ovo je prilika da se prisjetite zašto ste odabrali odnos koji imate i da se uvjerite da mu i dalje posvećujete toliko pažnje kao što ste to činili u početku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ovaj tjedan bi moglo dovesti do samorefleksije o tome na što ste se prethodno dogovorili i je li to još uvijek u skladu s onim što ste sada. Čak i ako je to vaš osobni dogovor sa samim sobom o pitanjima kao što su granice ili potrebe.

S vašom vezom mogli biste otkriti da trebate napraviti prilagodbe kućnoj intimnosti. Bilo da to znači veće razgovore ili čak i živjeti zajedno. Nemojte zaboraviti da ste slobodni kreirati svoja vlastita pravila, tako da nije važno izgleda li kao bilo tko drugi. Važno je samo da li vam je dobro.

 

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Uvijek imate tu tajanstvenu auru oko sebe. Iako vaš partner voli ovu osobinu kod vas, to ne znači da ona s vremena na vrijeme ne utječe na odnos. Budući da ste znak koji vlada podsviješću, često mnogo toga zadržite za sebe.

To može biti ili zato što se ne osjećate sigurni u dijeljenje. Ili zato što biste radije pričekali i vidjeli što će se dogoditi prije nego što to učinite. Međutim, ovaj tjedan, od vas će se tražiti da počnete razgovarati o svemu što inače ne dijelite.

Naravno, morate se pobrinuti da vaš partner može imati prostora za takve vrste razgovora. Ali nemojte se bojati otkriti kako se vi uistinu osjećate. Samo hrabro. Sretno!