LJUBAV od 15. do 31. Oktobra: Ovi znaci su uvijek kraj sebe imali pogrešne, ali sada im karma donosi u život srodnu dušu i konačno zasluženu sreću!

OVAN

Dani su najpogodniji za počinak starih duhova jer katarzični utjecaji stupaju na snagu. Novi počeci su naznačeni na svim frontama. Možda ćete obnoviti svoje obećanje da ćete voljeti jedno drugo ili ćete možda upoznati nekoga tko će otvoriti novo poglavlje u vašem životu. Morate prepoznati što vas koči kako biste mogli otpustiti i krenuti naprijed prema novom životu.

 

BIK

Romantika je u zraku. Vjerojatno ćete doći u kontakt s nizom zanimljivih osoba i jedan od tih sastanaka mogao bi dovesti do smislenije veze. Oni koji su već u vezi moći će obnoviti staru romansu intimnom večerom ili izlaskom. Možda je vaš partner posljednjih dana bio odvojen i otuđen, no sada će se situacija sigurno popraviti.

 

BLIZANCI

Sklopit ćete nova prijateljstva i nove veze. I dalje ste veselo raspoloženi i vaša će druželjubivost impresionirati druge. Jedan od prijatelja kojeg steknete može se pokazati vrlo značajnim u kasnijim godinama, iako se sada možda ne čini tako. Raspoloženi ste za pomoć i spremni ste pomoći prijateljima i obitelji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Niste odvojili vrijeme za rješavanje trivijalnih pitanja. Nagomilali su se i izgledaju veliki. Osjećat ćete upleteno. Stvari su se zakomplicirale i ne znate odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Do kraja mjeseca mogli biste se osjećati ugodno u društvu svog partnera.

 

LAV

Možda će vam biti malo teže povezati se sa svojom najdražom ljubavi. Zapravo ste bliski s njim, ali ipak iz nezrelosti pokušavate s njim pogađati osjećaje. Rješenje bi bilo da se dobro poznajete prije nego što se vas dvoje odlučite zbližiti i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Vaš će odnos biti puno bolji nakon ovog emotivnog dijeljenja.

 

DJEVICA

Otkrit ćete novu dimenziju u svojoj vezi. Ponašanje vašeg partnera u posljednje je vrijeme prilično zbunjujuće, no sada će objašnjenja postati dostupna. Ali na vama je što ćete učiniti s tim informacijama. Preporučljivo je dobro razmisliti prije nego što nešto poduzmete. Samci trebaju nastaviti s oprezom s novom osobom.

Nastavak na sljedećoj strani…

LJUBAV od 15. do 31. Oktobra: Ovi znaci su uvijek kraj sebe imali pogrešne, ali sada im karma donosi u život srodnu dušu i konačno zasluženu sreću!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top