LJUBAV od 15. do 31. Oktobra: Ovi znaci su uvijek kraj sebe imali pogrešne, ali sada im karma donosi u život srodnu dušu i konačno zasluženu sreću!

LJUBAV od 15. do 31. Oktobra: Ovi znaci su uvijek kraj sebe imali pogrešne, ali sada im karma donosi u život srodnu dušu i konačno zasluženu sreću!

12 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav: Dani su najpogodniji za počinak starih duhova jer katarzični utjecaji stupaju na snagu. Novi počeci su naznačeni na svim frontama. Možda ćete obnoviti svoje obećanje da ćete voljeti jedno drugo ili ćete možda upoznati nekoga tko će otvoriti novo poglavlje u vašem životu. Morate prepoznati što vas koči kako biste mogli otpustiti i krenuti naprijed prema novom životu.

 

BIK

Romantika je u zraku. Vjerojatno ćete doći u kontakt s nizom zanimljivih osoba i jedan od tih sastanaka mogao bi dovesti do smislenije veze. Oni koji su već u vezi moći će obnoviti staru romansu intimnom večerom ili izlaskom. Možda je vaš partner posljednjih dana bio odvojen i otuđen, no sada će se situacija sigurno popraviti.

 

BLIZANCI

Sklopit ćete nova prijateljstva i nove veze. I dalje ste veselo raspoloženi i vaša će druželjubivost impresionirati druge. Jedan od prijatelja kojeg steknete može se pokazati vrlo značajnim u kasnijim godinama, iako se sada možda ne čini tako. Raspoloženi ste za pomoć i spremni ste pomoći prijateljima i obitelji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Niste odvojili vrijeme za rješavanje trivijalnih pitanja. Nagomilali su se i izgledaju veliki. Osjećat ćete upleteno. Stvari su se zakomplicirale i ne znate odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Do kraja mjeseca mogli biste se osjećati ugodno u društvu svog partnera.

 

LAV

Možda će vam biti malo teže povezati se sa svojom najdražom ljubavi. Zapravo ste bliski s njim, ali ipak iz nezrelosti pokušavate s njim pogađati osjećaje. Rješenje bi bilo da se dobro poznajete prije nego što se vas dvoje odlučite zbližiti i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Vaš će odnos biti puno bolji nakon ovog emotivnog dijeljenja.

 

DJEVICA

Otkrit ćete novu dimenziju u svojoj vezi. Ponašanje vašeg partnera u posljednje je vrijeme prilično zbunjujuće, no sada će objašnjenja postati dostupna. Ali na vama je što ćete učiniti s tim informacijama. Preporučljivo je dobro razmisliti prije nego što nešto poduzmete. Samci trebaju nastaviti s oprezom s novom osobom.

VAGA

Imate blag pogled na svoj ljubavni život! Međutim, možete se naći u situacijama koje su lišene pravog osjećaja i stoga nećete biti impresionirani onima koji vam ponude da postanete dio njihovih života. Stoga ne očekujte ljubav s takvim ljudima! Međutim, mogu se pretvoriti u tople i srdačne prijatelje.ᅠᅠᅠ

 

ŠKORPIJA

Vaš partner sada može imati prilično čudne zahtjeve i fantazije. Vrijeme je pravo za eksperimente i avanture iako ste općenito bili ozbiljna osoba što se tiče vaše veze. Morate odbaciti svoj preozbiljni ogrtač i dopustiti unutarnjem djetetu da se malo zabavi. To će uvelike pridonijeti i vašem oslobađanju od stresa.

 

STRIJELAC

Planeti koji vladaju vašim ljubavnim životom sada su na vrhuncu. Dakle, ovo će za vas biti uzbudljivo, ali i strastveno vrijeme. Iskoristite ovo maksimalno. Isplanirajte nešto posebno sa svojim partnerom ili ga odlučite iznenaditi nekom ekstravagantnom gestom i to će vam biti uzvraćeno jednakim entuzijazmom. Pravo je vrijeme da potpunu pažnju posvetite ljubavnom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Stres na poslu ili drugim područjima života vjerojatno će utjecati na sklad u vašoj vezi. Mali problemi mogu postati pretjerano važni. To može dovesti do velikog neslaganja oko manjeg problema u vašoj vezi. Ako ste slobodni, sami zakažite neke opuštajuće aktivnosti. Dani nisu povoljni za komunikaciju jer postoje šanse da budete pogrešno shvaćeni.

 

VODOLIJA

Posao vas udaljava od partnera. To nije vaša krivnja. Ali odvojite kvalitetno vrijeme da izrazite ljubav koju imate u srcu. Vaš partner je žudio za vašom pažnjom i utjehom. U vašoj vezi ponovno će niknuti strast koja postupno nestaje. Suočite svog partnera sa svojom najdubljom ljubavlju i strahom.

 

RIBE

Pronaći ćete razloge za naglo ponašanje vašeg partnera. Obraćate manje pažnje na njega/nju. Ovo su dani da razmazite svog partnera. Povedite partnera na dugu vožnju ili u shopping. Večerajte zajedno. Dajte kompliment svom partneru. Ponovno ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši.