HOROSKOP za DRUGU POLOVINU OKTOBRA: OVI znaci će biti pravi miljenici zvijezda, a zvijezde će ukloniti tugu iz njihovih srca…

HOROSKOP za DRUGU POLOVINU OKTOBRA: OVI znaci će biti pravi miljenici zvijezda, a zvijezde će ukloniti tugu iz njihovih srca…

11 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Test poštenja neće biti dovoljan ako sami niste pošteni ili ako i dalje pokušavate kontrolirati tuđu potrebu da govori istinu. Biti povrijeđen nečijim osjećajima zapravo nije opcija i morate razmotriti alternativne putove do razumijevanja i rješavanja sukoba.

Promjene su se već dogodile u vašem životu, one koje vas na neki nesvjestan način čine nestabilnim i uplašenim. Dajte si vremena da ozdravite i zaštitite svoje srce od nepotrebne boli.

 

 

BIK

Znate da najbolji učinak dolazi iz stvarnog dogovora i ne biste htjeli kompromitirati svoju budućnost polovičnim rješenjima i stvarima koje zapravo ne govore o tome što pokušavate istaknuti već neko vrijeme.

Vrijeme je na vašoj strani i vaš životni stil je da pokažete vrijednost koju dajete svom tijelu i svojoj duši. Zaštitite se od nepotrebnog stresa i napravite raspored u kojem ćete biti zbrinuti.

 

 

BLIZANCI

Ne želite više nikakve kompromise, pogotovo ne s osobama koje bi vam trebale biti bliski partneri i s kojima lako surađujete. Držite distancu kako biste u potpunosti razumjeli nečije motive prije nego što podijelite sve svoje tajne ili progovorite. Najbolje je ne raspravljati o određenim stvarima kako ne bi brzo nestale.

Držite nos za sobom dok ne dođe pravo vrijeme da progovorite, otvoreno i bez suzdržavanja. Nikad niste imali ideju kako održati stvari, ali čini se da ste pronašli svoj poziv.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RAK

Sve dok se ne trudite previše ispuniti tuđa očekivanja, trebali biste biti u redu i vidjeti rezultate koji se gomilaju. Vaši napori se isplate i energija koju ste uložili konačno vam pokazuje koliko dobro stvari mogu ispasti kada ste usredotočeni i u svojoj traci.

Ipak, odnose potresaju problemi s ljutnjom i svim vrstama kršenja pravila i granica. Držite se na distanci i ne forsirajte dijaloge koji bi mogli učiniti više štete nego koristi.

 

 

LAV

Želite biti samodostatni i stabilni u svojoj namjeri da živite najbolji život koji možete u ovom trenutku. Samoća bi vam mogla pomoći da shvatite svoje gubitke energije i stvari koje ste radili u prošlosti, a sada nije jasan njihov učinak na vaše cjelokupno blagostanje i osjećaj sigurnosti.

Financije su trenutno nezgodne. Morate se boriti za stvari koje želite postići s fokusom i održavati dobrobit vlastitog materijalnog svijeta i svog tijela na umu.

 

 

DJEVICA

Imali ste divne namjere, ali vam one nisu pomogle da steknete povjerenje ili da razumijete one koji su duboko utjecali na vašu budućnost. Nemojte odustati od ideala, ali pokušajte održavati stvari organiziranima i u skladu s onim za čime žudite u posljednje vrijeme. Neka su ponašanja jednostavno čudna, ali su vaša.

Nije teško prihvatiti i prigrliti perfekcionizam. Razmišljajući o tome, postaje jasno da ćete se morati smotati i razmisliti o svim onim detaljima koje ste htjeli izbjeći.

VAGA

Čovjek koji se popeo na Mont Blanc pronašao je kutiju punu dragog kamenja i dobio polovicu od vlasti kao nagradu za predaju. Dali ste sve od sebe da pokažete dosljednost i moralne imperative, ali sada morate slijediti svoje instinkte i usredotočite se na dobrobit svog tijela i najbližih kontakata u životu.

Što se više opirete određenim stvarima, čini se da su vam bliže. Ne govorite previše ako vas vode sile koje lako izmiču kontroli i pazite da pažljivo birate riječi.

 

 

ŠKORPIJA

Ispravno postavite svoje prioritete prije nego što osuđujete ili kritizirate u bilo kojem smjeru. Moguće je da je sve što vam uistinu treba malo odmaka od problema koji su vas prije neko vrijeme povrijedili, tako da možete prijeći na nešto bolje i radosnije nego što je vaša povijest stvarno bila.

Ako se okružite pravim ljudima, podsjetit ćete se na zadovoljstvo koje tražite u situacijama koje ga ne donose dovoljno. Ispravite svoje želje i krenite prema njima bez sumnje.

 

 

STRIJELAC

Sviđa vam se kako su neke stvari ispale iako nikada niste previše vjerovali u njih. Vrijeme je za šetnju. Najbolje je ostati u blizini kućice kako biste tamo mogli još jednom prespavati, ako ništa drugo ne uspije.

Prepoznajte metaforu i nemojte se previše udaljavati od ciljeva zbog kojih ste se jučer osjećali potpunima. Potraga za zadovoljstvom može donijeti više štete nego idealizam ako stvari ne budete lagani.

 

 

JARAC

Niste raspoloženi odgovarati na nečije sarkastične ili mračne komentare, one zbog kojih se osjećate povrijeđeno ili kao da niste dovoljno dobri. Vrijeme je da se stane na kraj određenim dijalozima koji nisu bili plodonosni ili na bilo koji način učinkoviti i produktivni.

Odvojite trenutak da napravite sve čvrste procjene, vidite gdje je potrebno napraviti promjene i zapitajte se jeste li dali previše sebe nekome tko se ne želi baviti vlastitim problemima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

U Brazilu, dobri dupini surađuju s ribarima, signalizirajući im kada da bace svoje mreže i tjeraju ribu prema njima.

Ne gubite vrijeme ako možete surađivati i učiniti timski rad produktivnijim nego što bi vaši osobni napori dugoročno bili. Morate biti spremni na davanje i uzimanje u ravnoteži, ali to će vam pomoći da se osjećate povezanima osim bržeg obavljanja posla.

Analizirajte situaciju, ostavljajući druge ljude izvan svog unutarnjeg dijaloga dok ne budete sigurni u svoju ulogu u procesu. Morate otkriti nešto važno o sebi.

 

 

RIBE

Vidite da netko nije iskren prema vama, ali niste raspoloženi ispravljati stvari, barem ne za sada. Nema smisla tragati za istinom s nekim tko je odlučan iskriviti je i vjerovati u vlastitu verziju događaja samo kako bi ostao siguran od nužnih promjena.

Vaše karakterne mane su prirodne, kao i tuđe nesavršenosti. Ipak, to ne znači da biste trebali raditi kompromise i patiti zbog tuđe prtljage svaki dan.