HOROSKOP za DRUGU POLOVINU OKTOBRA: OVI znaci će biti pravi miljenici zvijezda, a zvijezde će ukloniti tugu iz njihovih srca…

OVAN

Test poštenja neće biti dovoljan ako sami niste pošteni ili ako i dalje pokušavate kontrolirati tuđu potrebu da govori istinu. Biti povrijeđen nečijim osjećajima zapravo nije opcija i morate razmotriti alternativne putove do razumijevanja i rješavanja sukoba.

Promjene su se već dogodile u vašem životu, one koje vas na neki nesvjestan način čine nestabilnim i uplašenim. Dajte si vremena da ozdravite i zaštitite svoje srce od nepotrebne boli.

 

 

BIK

Znate da najbolji učinak dolazi iz stvarnog dogovora i ne biste htjeli kompromitirati svoju budućnost polovičnim rješenjima i stvarima koje zapravo ne govore o tome što pokušavate istaknuti već neko vrijeme.

Vrijeme je na vašoj strani i vaš životni stil je da pokažete vrijednost koju dajete svom tijelu i svojoj duši. Zaštitite se od nepotrebnog stresa i napravite raspored u kojem ćete biti zbrinuti.

 

 

BLIZANCI

Ne želite više nikakve kompromise, pogotovo ne s osobama koje bi vam trebale biti bliski partneri i s kojima lako surađujete. Držite distancu kako biste u potpunosti razumjeli nečije motive prije nego što podijelite sve svoje tajne ili progovorite. Najbolje je ne raspravljati o određenim stvarima kako ne bi brzo nestale.

Držite nos za sobom dok ne dođe pravo vrijeme da progovorite, otvoreno i bez suzdržavanja. Nikad niste imali ideju kako održati stvari, ali čini se da ste pronašli svoj poziv.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RAK

Sve dok se ne trudite previše ispuniti tuđa očekivanja, trebali biste biti u redu i vidjeti rezultate koji se gomilaju. Vaši napori se isplate i energija koju ste uložili konačno vam pokazuje koliko dobro stvari mogu ispasti kada ste usredotočeni i u svojoj traci.

Ipak, odnose potresaju problemi s ljutnjom i svim vrstama kršenja pravila i granica. Držite se na distanci i ne forsirajte dijaloge koji bi mogli učiniti više štete nego koristi.

 

 

LAV

Želite biti samodostatni i stabilni u svojoj namjeri da živite najbolji život koji možete u ovom trenutku. Samoća bi vam mogla pomoći da shvatite svoje gubitke energije i stvari koje ste radili u prošlosti, a sada nije jasan njihov učinak na vaše cjelokupno blagostanje i osjećaj sigurnosti.

Financije su trenutno nezgodne. Morate se boriti za stvari koje želite postići s fokusom i održavati dobrobit vlastitog materijalnog svijeta i svog tijela na umu.

 

 

DJEVICA

Imali ste divne namjere, ali vam one nisu pomogle da steknete povjerenje ili da razumijete one koji su duboko utjecali na vašu budućnost. Nemojte odustati od ideala, ali pokušajte održavati stvari organiziranima i u skladu s onim za čime žudite u posljednje vrijeme. Neka su ponašanja jednostavno čudna, ali su vaša.

Nije teško prihvatiti i prigrliti perfekcionizam. Razmišljajući o tome, postaje jasno da ćete se morati smotati i razmisliti o svim onim detaljima koje ste htjeli izbjeći.

Nastavak na sljedećoj strani…

HOROSKOP za DRUGU POLOVINU OKTOBRA: OVI znaci će biti pravi miljenici zvijezda, a zvijezde će ukloniti tugu iz njihovih srca…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top