Evo što se događa sa OVA 3 horoskopska znaka koji će u petak, 14. oktobra imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Sezona pomrčina poznata je kao mjesec s divljim kartama; međutim, samo vas dovodi bliže onome što je pravo za vas, što znači da sposobnost dešifriranja tragova svemira postaje neophodna.

Ovdje dolazi do važnosti vaše intuicije.

Kozmos uvijek radi u vašu korist, a upravo sada vam je dan dar tišine i prostora koji je potrebno za upoznavanje i povjerenje u vašu intuiciju.

Međutim, to ne znači izolaciju, jer energija snažno podržava okupljanje s prijateljima, pa čak i romantičnim partnerom, kako biste uživali u kvalitetnom vremenu i dubokim razgovorima.

Ponekad vam ljudi s kojima se odlučite okružiti mogu pomoći da shvatite ono što već znate.

U današnjem slučaju, svi će biti pod utjecajem sanjivog Neptuna, koji će pomoći da se razbiju granice logike kako bi istina vaše intuicije mogla zasjati.

Na vama je samo hoćete li vjerovati u to.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u petak, 14. oktobra su:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Neptun je trenutno retrogradan u vašem horoskopskom znaku do decembra, što znači da su moći ovog planeta pojačane. Obično je Neptun planet koji stavlja ružičaste naočale na situacije, čineći ih mnogo boljim nego što jesu. U retrogradnom kretanju, međutim, postoji više ravnoteže između onoga što je stvarno i onoga što je fantazija.

Neptun u vašem znaku Riba je čvrst i pomaže vam da vidite izvan svih ograničenja koja stvarnost može stvoriti između vas i vaših najdubljih snova. Danas je prilika za vas da prihvatite ono što je stvarno, ali i da kultivirate svoje unutarnje znanje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi ste najvidovitiji od svih horoskopskih znakova, ali to često dovodite u pitanje jer nema logike da bi se osjećalo stvarnim. Pod ovom energijom, ohrabreni ste da se vratite svojoj intuiciji jer je to u nadolazećim tjednima jedina istina koju trebate znati.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Evo što se događa sa OVA 3 horoskopska znaka koji će u petak, 14. oktobra imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top