USKORO: Ovan dolazi do važnih informacija, Rak do financijskog dobitka, Biku će biti potreban oprez, Strijelcu stiže sreća, Lavu novi problemi…

OVAN

Držite svoj um otvorenim za sve mogućnosti. Vrlo je vjerojatno da ćete naići na nekoga tko prenosi vrijedne informacije. Možda nećete odmah shvatiti koliko su ove informacije važne, ali mogle bi imati dramatičan utjecaj na vaš život. Budite spremni na sve. Ovo će vjerojatno biti vrlo zanimljivi dani.

 

 

BIK

Ovo nisu dobri dani za ulaganje u bilo što. Ne trošite puno vremena radeći na spekulativnim projektima, i ne ulaži svoj novac ni u što osim u zlato, zemlju ili vrijedne dionice i obveznice. Vjerojatno ne biste izgubili sve, ali proći će mnogo vremena prije nego što vidite zaradu. Koncentrirajte se na ono za što znate da je sada sigurno. Bit će boljih dana za vožnju i dogovor.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Netko, možda blizak prijatelj ili partner, mogao bi vam  pokloniti mali poklon, možda knjigu. Možda neće biti nikakve posebne prilike osim što je vaš prijatelj mislio da ćete uživati. To može izazvati tople i nježne osjećaje. Htjet ćete provesti dosta vremena s ovom osobom. Možda mislite da je rijetkost pronaći nekoga tako osjetljivog i dobrog.

 

 

RAK

Tvoj bi brod mogao doći. Dogodit će se neočekivano i možda će vam trebati neko vrijeme da se prilagodite ovom iznenadnom financijskom dobitku. Ovo su dani velikih promjena, jer možete odlučiti iskoristiti ovaj novac kako biste potpuno promijenili svoj način života. Moguće je da se preselite u drugi dio zemlje ili odlučite promijeniti profesiju. Vjeruj svojim instinktima.

 

 

LAV

Ljubavni partner bi mogao biti tmuran. Ovo bi mogli biti dani kada bez obzira koliko puta skrenete pozornost svog partnera na “krafnu”, on ili ona i dalje vidi samo “rupu”. Čaša je uvijek poluprazna, nikad polupuna. Vaš će voljeni vjerojatno biti takav nekoliko dana. Ne dopustite da vas izludi. Pokušajte vidjeti humor u tome. To će vam u svakom slučaju pomoći.

 

 

DJEVICA

Vaša bi intuicija trebala biti oštrija nego inače, ali trenutno ste spremni biti više zainteresirani za povijesne ličnosti, možda ljude povezane s duhovnim disciplinama. Knjige o ovim temama mogu biti ne samo zanimljive, već i informativne. Uvidi koje stječete čitajući o tim ljudima pomažu boljem razumijevanju sadašnjosti. Nastavi čitati!

Nastavak na sljedećoj strani…

USKORO: Ovan dolazi do važnih informacija, Rak do financijskog dobitka, Biku će biti potreban oprez, Strijelcu stiže sreća, Lavu novi problemi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top