LJUBAV DO KRAJA OKTOBRA: OVI znaci će biti ubjedljivo najsretniji! Oni će spoznati pravu snagu ljubavi!

LJUBAV DO KRAJA OKTOBRA: OVI znaci će biti ubjedljivo najsretniji! Oni će spoznati pravu snagu ljubavi!

12 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Dani će biti stabilni što se tiče odnosa. Moći ćete uživati ​​u mirnom i kontemplativnom vremenu sa svojim partnerom. Odvojite vrijeme za uživanje u onome što imate. Sudjelovanje u uobičajenim kućanskim poslovima može stvoriti razinu zadovoljstva u vašoj vezi koja će vam dati osjećaj sreće i obnoviti vašu ljubav.

 

 

BIK

Kontradiktorne planetarne sile vuku vas u suprotnom smjeru. Želite poduzeti odlučnu akciju; ipak se osjećate oprezno i ​​ne želite poremetiti nikakvu ravnotežu. Rezultat ovih suprotnih učinaka bit će prilično zanimljiv za vaš ljubavni život. Naučit ćete lekciju o svom partneru ili vašoj vezi koja će vam pomoći da planirate budućnost.

 

 

BLIZANCI

Ovo će biti idealni dani za izlaženje i druženje. Uživajte i prepustite se laganim razgovorima. Suzdržite se od obveze. Također ne pokušavajte osuđivati ​​svog partnera. Čak je i vaš partner raspoložen za zabavu i nema ozbiljne obveze. Još je prerano. Vaša veza može procvjetati i iznenaditi vas ili može zamrijeti s nemirom. Samo se dobro provedite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RAK

Vi ste jedinstvena i posebna Božja kreacija i nitko vas nema pravo satjerati u kut. Ako tako osjećate, suptilno i graciozno izrazite svoje stavove kroz svoje postupke. Situacija će se okrenuti. Partner će vas razumjeti. Trenutno je vaša ljubav ometena okolinom. Ali kad dođe do teške situacije, on će znati vašu vrijednost.

 

 

LAV

Vaša veza će biti osvježena! Veći dio dana provest ćete s partnerom i istraživati ​​nešto novo što ćete dodati užitku. Vaša će ljubav biti bezgranična i možda je čak odlučite podići na drugu razinu povezivanja čvorova sa svojim partnerom u bliskoj budućnosti. Međutim, mogu se pojaviti određene izazovne situacije kojih morate biti oprezni!ᅠᅠᅠᅠ

 

 

DJEVICA

Međusobno razumijevanje i tolerancija bitni su u svakoj vezi. Partnera ste postavili na pijedestal i sada ćete teško razumjeti ili oprostiti bilo kakav prijestup koji učini. Međutim, biti previše krut samo će svima uzrokovati stres. Morate imati malo više suosjećanja i razumijevanja ako želite pravu vezu.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2