Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak, 13. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Od 2020. godine Saturn je u Vodenjaku. Pomaže vam da shvatite što je to što stvarno želite i što se slaže s vama umjesto da slijedite bilo kakav plan ili nacrt koji su drugi možda postavili za vas.

U svojoj posljednjoj retrogradnosti u Vodenjaku, i sa samo nekoliko tjedana do kraja, mnogi su vidjeli da je ovo vrijeme potpunog zatvaranja nekih tema koje su prisutne već neko vrijeme.

To je moćno vrijeme učenja karmičkih lekcija, mogućnosti biranja na drugačiji način. A zatim gledanja kako svemir pozitivno reagira na te nove izbore.

To je ono o čemu se danas radi, jer kada se njih dvoje sretnu, što čine dva puta godišnje, onda je to davanje uspjeha za dosadašnje akcije i rad.

Pogledajte danas ono što se čini drugačijim, jer ono što se čini kao obrazac ili ciklus se mijenja na bolje. I sve do sada možete vidjeti da na stvari reagirate drugačije.

Ovo je znak ne samo primanja pozitivnog preokreta od Sunca i Saturna, već i učenja i prevladavanja vaše lekcije o Saturnu.

Gospodar vremena i karme postaje direktan za samo nekoliko tjedana. To će navijestiti vrijeme slobode i brzu sposobnost da se krene naprijed. Ali za sada, pogledajte oko sebe i budite zahvalni na svim načinima na koje možete vidjeti da stvari više nisu takve oni su bili.

Ovo je ciklus astrologije i života.

Ne radi se samo o tome da dobro koje posijete postane dobro koje požnjete, nego da ćete primiti sve ono što stavite u svemir.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u četvrtak, 13. oktobra su:

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Pobrinite se da odvojite vrijeme da vidite koliko se toga promijenilo u vašem životu od prošle godine u ovo doba. Astrologija djeluje u ciklonskoj prirodi. To znači da se slične teme mogu pojaviti u različita doba godine, što vam daje bolji uvid u vaš vlastiti rast i svrhu.

Upravo sada, Sunce, Venera i Merkur su svi u vašem znaku. To vam daje priliku da razmislite o izborima koje ste napravili od vašeg posljednjeg solarnog povratka (vaša rođendanska sezona prošle godine).

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Današnji dan obećava dozu slatkoće jer ste u mogućnosti vidjeti svrhu nekih teških izbora u prošloj godini koji će vam dati ohrabrenje i izdržljivost da nastavite naprijed prema životu za koji znate da vam je suđen.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak, 13. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top